2777
2789
عنوان

دیشب مادرشوهرم اومد خونمون گفت من هزیته عملو میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر برام سخته باز باید حرف و کنایه های خانوادمو تحمل کنمی جورین باهامون مخصوصا پدرم

چند سالتونه استارتر

اشکالی نداره زیاد از مشکلات زندگیتون پیششون نگو

ایشالا تو این چند سال اینده همه چی بهتر شه براتون

شده که میگم گلم باورت میشه دارم لباسامو میفروشم خرج خودمو بدم الانم گریم گرفت خودمم باورم نمیشه

ببخشید عزیزم شاید خانوادتون خوب متوجه نشدن که شما تو چه وضعیتی ؟

اگر برای درمان دارید این کار رو میکنید دیگه ناراحتی و غصه به خودتون راه ندید انشالله خدا کمک میکنه و خوب میشین و همینطور وضع مالیتون رو به راه میشه .....برای آرامش و سلامتیتون دعا میکنم.

ببخشید عزیزم شاید خانوادتون خوب متوجه نشدن که شما تو چه وضعیتی ؟اگر برای درمان دارید این کار رو میکن ...

نه گلم خوب متوجهن اما مریض روانین ازار بقیه براشون مایه شادیه منم تلافی میکنم همیشه دنیا رو پایه ظلم نمیمونه به زودی جواب میگیره 

نه گلم خوب متوجهن اما مریض روانین ازار بقیه براشون مایه شادیه منم تلافی میکنم همیشه دنیا رو پایه ظلم ...

متآسفم .خدا بزرگه کمکتون میکنه انشالله و مشکلتون حل میشه خودتون رو آروم کنید تا بهتر به درمان پاسخ بدین

قدرشونو بدون خونوادا خوبین 

ما بنایی داشتیم خونواده شوهرم همه باهامون قهر کردن مامانش ی لیوان آب دست شوهرم نداد

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️