2777
2789

من یذره جلو مو فیس فریمم رنگ کردم یکم خوشکلتر شدم روز یلدا شوهرم خوب بود فرداش رفتیم دوباره خونه مادرش برا روز مادر  همه چی خوب بود دوباره برگشتنی حرف طلاق پیش کشید  منم اومدیم خونه کارت ملیم پرت کردم سمتش گفتم درخواست بده داد برا دهم ... ،بعدامروز باز برا رابطه اومد سمتم بعد بعد رابطه بهش گفتم برام روز زن چی میخوای بگیری میری بیرون برام چیزی بگیری ؟  دوباره حرف جدایی پیش کشید ...

رفت حالم بده از اینکه ده ساله هر روز تو استرس جداییم هیچوقت دلم به زندگیم گرم نشده هیچوقت ده سالم هست از بس دو دله برا موندنش نذاشته بچمون بشه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احیانا اقا دلش شلوار جدید نمیخاد؟

اره من خوشکلما بزارین عکس بزارم اما شوهدم دلش حوری میخواد نمیدونم .. خودش چهرش خوبه میره بیرون میاد 

مشکل روانی شدید داره    این رابطه به شدت نا امنه بنداز دور مردک فکر کرده خاله بازیه

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

ازش تعریف میکنن خیلییییی بعد این فک میکنه اره دیگه دست رو هر دختری بزارم بهم نه نمیگه دیگه دخترا بیرون خیلی نگاهش میکنن دلش تنوع میخواد 

گاهی میگه من اصلا از رابطه متاهلی نمیخوام حتی دوست دخترم نمیخوام واقعا نمیدونم چی میخوام خسته شدم میدونید این رابطه براش کسل کننده یکنواخت شده دنبال تنوعه 

اره من خوشکلما بزارین عکس بزارم اما شوهدم دلش حوری میخواد نمیدونم .. خودش چهرش خوبه میره بیرون میاد

توام بگو اره منم دلم یه مرده هیکلی و قدبلند و سیس پک دار و اینا میخاد با ادم تاکسیک باید مث خودش رفتار کرد