2777
2789
عنوان

هیچ مناسبتی کادو نگرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 18 پست
من وسایل اشپزخونه خوش سلیقش همیشه میگیره برام ولی وسایل شخصی و طلا میگه من بلد نیستم

خب حق داره 

وسیله آشپزخونه معلومه ،ی رنگ هست و ی آخرین مدل ولی وسایل شخصی و طلا مدل های زیادی دارن

عزیزم بزار به پای اینکه بلد نیست چی بخره و پولشو میده خودت بخری بلخره محبت داره بهت

منم دیروز به شوهرم گفتم برا مامانت چی بخریم؟ گفت نمیدونم گفتم کیف خوبه گفت اره اتفاقا گفته کیفم پاره شده میخوام بخرم گفتم خب خوبه پس کیف بخریم بعد گفتم خب سلیقه ش چجوریه؟ گفت برا بیرون رفتن میخواد😐😐😐😂😂😂

گفتم ببخشید مگه کسی تو خونه هم کیف استفاده میکنه؟؟؟ 

منظورم اندازه ش بندش مدلش رنگش ایناست

مردا چقدر کلی نگرن اخه

شما هم بزارش به حساب اینکه واقعا مثا ما خانما سر درنمیارن که چیکار باید بکنن و همین که پولشو میده یعنی به فکر هست و حواسش بهت هست😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بزار به پای اینکه بلد نیست چی بخره و پولشو میده خودت بخری بلخره محبت داره بهتمنم دیروز به شوهر ...

ممنونم از راهنماییت گلم 🌹

اره بخدا نه اینکه حالا مثلا روز زن فقط پول بهم بده کلا من اصلا نمیگم پول برام بزن خودش میزنه میگه قرار نیس تو بگی من پول ندارم ولی گفت این پول امروز برای روز زن مال خودت حالا خرید هم داشتی خودم از کارت خودم دوباره برات میخرم. ولی بلد نیستم تنهایی خرید کنم 😑😂

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
ممنونم از راهنماییت گلم 🌹اره بخدا نه اینکه حالا مثلا روز زن فقط پول بهم بده کلا من اصلا نمیگم پول ب ...

خواهش میکنم عزیزم

خب اینم یجور محبته اینکه دست و دلبازه اینکه حواسش هست که تو خرج داری هرکسی محبتشو هرجوری که بلده نشون میده همینارو بزار به پای محبتش که این مدلی بلده 

با پولاهم هرچی دوس داری بخر و کیف کن یا اینکه پس انداز کن و ازش تشکر کن 🥰

انشاالله زندگیتون همیشه پر از شادی و آرامش باشه