2777
2789
عنوان

بچه هااا به یکی زنگیدممم🤣🤣🤣

240 بازدید | 21 پست

اقا کرمم گرفت حوصلمم سر رفته بود یکیو دیدم تو یه گپی شمارش باز بود برا بقیه منم زنگیدم گفتم الو سلام بعد یه زنه ج داد ک یهویی هول کردم افتادم به پته پته کردن😂😂🤦🏻‍♀️گفتم همراه اقای محمدی🤣گف بله بفرمایید گفتم ببخشید شما ک اقای محمدی نیستی گفت اقای محمدیم الا میاد الا صپاش میزنم ک قطش کردم پرام ریخت😂😂🤦🏻‍♀️وایی چه کاری بود کردم😂🤣🤦🏻‍♀️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر اگه شر نباشه که دختر نیست😂

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

عههههه حداقل یه فامیل عجیب غریب میگفتییی

هول شدم😂😂🤦🏻‍♀️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
باید صبر میکردی آقای محمدی میومد میگفتی چرا بدهیت رو واریز نکردی

راس میگیا ولی هول شدم😂😂😂

باید صبر میکردی آقای محمدی میومد میگفتی چرا بدهیت رو واریز نکردی

😂😂😂😂

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

وای الان خونه اقای محمدی گیس و گیس کشیه

🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️بیچاره

دختر اگه شر نباشه که دختر نیست😂

😂😂👌🏻

زندگیشونو بهم زدییییی😂😂😂آقای محمدی چقدررر تو بدشانسییییی 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬