2777
2789
عنوان

یازده سال تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 92 پست
ببخشید اینو میگم ولی برا دختر خانما اکثرا به کسی که دو سه سال ازشون کوچیکتر باشه فکر نمیکنن

متوجه نشدم منظورتو عزیزم 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واویلا

می‌دونی یعنی هر وقت تو جمع بوده راجع به رشته ش یا کارش صحبت کرده غیر از این صحبتی نکرده 

راجع به روحیش سر همین نمیتونم پیش بینی ای داشته باشم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست :)

متوجه نشدم منظورتو عزیزم

میگم ما کلا به پسری که ازمون کوچیکتر باشه این که حسی ایجاد بشه احتمالش خیلی کمه نمیگم نیست
منظورم این بود با توجه به روحیات نمیتونیم جای اون اقا باشیم

منم بیشتر خواستگارام بالای ۳۰هستن خودم ۱۹

ولی خب نمیدونم چرا بهشون شک دارن و حس میکنم شاید قبلا رابطه داشتن همه نه ولی خب اون شکه ته ذهنم هست

اخه چجوری تااین سن خودشونو نگه داشتن😐💔

ببین دخترم 

اختلاف 10 سال دیگه تقریبا بالاترین اختلاف سنی ممکنه. البته به شرایط شماهم بستگی داره اگه خیلی ظاهر خوبی داره ببخشید یعنی از تو سر تره، احتیاط کن! 

اگه در یه سطح باشید از نظر قد و قیافه و خانواده و... در یه سطح باشید تردید به دلت راه نده. از نظر معنوی و اهل نماز و... بودن هم خیلی مهمه. اگر مذهبی اند... چند جلسه با زمان کم و محدود نهایتا 1 ساعت  با حضور والدین یه سری صحبت کنید ببینید اگه تفاهم دا‌شتید... بسم الله بگید و ان‌شاالله خوش بخت بشید... 

زیاد دو دلی هم خوب نیست