2777
2789

یانه مثلا سردرد یا کلا هرچی سریع فکرهای منفی میزنه به سرم 

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی . بد همش فکر منفی میاد تو سرم میگم میمیرم .

خدانکنه دقیقا منم همینطوریم انشالله خوب بشین

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎

منو ببینی ازم ناامید میشی😐ی چند نمونه بخوام برات بگم

یبار دورم عقب افتاد خودمو حبس کرده بودم تو اتاق ک من فلان بیماری رو دارم ک اخرش میشه سرطان رحم

بخاطر حساسیت جوش زده بودم افسردگی گرفتم گفتم زگیله درحالی ک دست نامحرم ک بهم نخورده هیچ لیزر و فلانم نرفتم

ی شماره ناشناس ک بعدا فهمیدم آشنا بود زنگ زد استرس گرفتم شمارم پخش شده حالا ن ب کسی شماره دادم ن غریبه شمارمو داره 

خلاصه ک خیلی  ادمه"سوگواری برای احتمالات" هستم بدبختی

خدانکنه دقیقا منم همینطوریم انشالله خوب بشین

خوب نمیشه آدم خیلی حسه بدیه همش استرس ترس . نمیتونم تو این چند ماه بهم چیشد اینحوری شدم . شما چرا اینحوری شدین؟

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
خوب نمیشه آدم خیلی حسه بدیه همش استرس ترس . نمیتونم تو این چند ماه بهم چیشد اینحوری شدم . شما چرا ای ...

هی منم درد شونه دارم