2777
2789

نوزاد  دارم نمیتونم برم بیرون زیاد . ب شوهرم گفتم برو کارت هدیه ۵۰۰ تومنی بگیر برا مادرت چون شوهرم زیاد تو این فازا نی.

بعد   رفت کرفت یکیم برا خاهرش و من گرفت .گل هم برا ستامون گرفت .

بعد اورد داد ب مادرش ک بیا برا روز مادر. حالا  شما جای مادر شوهرم بودید فک میکردید از طرف پرستونه یا دوتاشون؟ .چون الان رفته واسه دخترش کادو بخره . شوهرمم گفت برا ت هم میخره گفتم  نخره هم مشکلی نی. شما بودید ناراحت نمیشدید؟ چون عیدا و بعضی مناسبتا ب اون پول میدن ولی منی ک تازه یک ساله و نیمه ازدواج کردم اصلا. حتا ن شب یلدایی ن   هیچ مراسمی  بهم احترام نذاشتن فقط من پارسال ی تولد خیلی خوبی گرفتم برا مادر شوهر پدر شوهرم کادوام دادم . اونام تازه امسال پادر ووهرم و خاهر شوهرم در حد ۲۰۰ تومن کادو دادن. حتا شوهرم بعد دوسال تنها کادویی ک بمن داد .

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت باید از طرف خودش بده دیگه....ایشون مادر همسرته.‌..

شما باید به مادر خودت بدی

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
عزیزم شما حتی با پول خودتم براشون خرید کنی مینویسن پای پسرشون

و مامانت برات خرج میکنه میگن عروسمون گرفته داده مامانش تا ببرتش بالا و روسفیدش کنه پیش خانواده ی شوهر😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اره ولی اگ دخترسون کادو بیارن هیچ نمیگن از طرف دومادمم هست میگن از طرف دخترمون

اره میگن پسرمون گرفت 

شوهرم خودش کادو میده به مادرش من اصلا دخالت نمیکنم  ،مادر من نیست چرا دخالت کنم 

منم به مادر خودم کادو میدم 

اره ولی اگ دخترسون کادو بیارن هیچ نمیگن از طرف دومادمم هست میگن از طرف دخترمون

خب درستش همینه دخترشون کادو گرفته وگرنه اگه دخترشون نبود اون پسر مردم که کار نمیکرد ،تو دخالت نکن خودشون بهتر میدونن

عزیزم از طرف جفتتونه فقطیه سوال به خواهرشوهرتم کادو میدین روز مادر

شوهرم جو گیر شده داده از پولی ک من چن ماهه جمع کردم گفتم بنداز بانک رفته هم گل گرفته  هم کادو .