2777
2789
عنوان

چرا هرچی میگذره از عمربعضیا

71 بازدید | 17 پست

به عقلشون اضافه نمیشه؟ شب یلداجمع خانوادگی یکی توجمع بهم گفت چقدرچاق وبدهیکل شدی چرا رژیم نمیگیری حرف زدن پسرمم مسخره کرد

خیلی ناراحت شدم ازبی شعوریش من سه تا زایمان کردم بچه شیرمیدم چه وقت رژییممه اصلا دلم میخولدچاق وبدهیکل باشم به اوچه بی تربیت هیچی جوابشو ندادم احترام بزرگتریشو نگه داشتم وگفتم حالا یه شب جمع شدیم دورهم زهرنشه ولی از اون شب دارم حرص میخورم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسیار کار بدی کردی که سکوت کردی از بس ،،،،زیادی خورده و‌کسی حدش رو بهش نشون نداده راحت در مورد دیگرا ...

احترام بقیه آدمای جمع رونگه داشتم که ناراحتی پیش نیاد زهرشون نشه دورهمی

خب طبیعیه که ناراحت یا عصبی بشی،این احساساتو نادیده نگیر.

اما بنظرم کار خوبی کردی تو جمع جوابشو ندادی چون ممکن بود حرفی بزنی و خدای نکرده دعوا پیش بیاد وشب  جمع 

خراب بشه و تامدتها ازتون به عنوان پرخاشگر یا حاضربه جواب یا خدای نکرده دعوایی یاد کنن

خب طبیعیه که ناراحت یا عصبی بشی،این احساساتو نادیده نگیر. اما بنظرم کار خوبی کردی تو جمع جوابشو نداد ...

دلم میخواد بهش بگم چون جمعای خانوادگیمونو خراب میکنه باحرفای نسنجیده اش.یه کم جمع کنه خودشو.

قربونت ولی ناراحتم میخوام بهش بگم پیام بدم بهش.چون فقط نسبت به من نیست این رفتاراش وخیلی هم ادعا بزر ...

نه پیام نده دفعه بد این کار کرد توی جمع برین بهش خودش رو جمع کنه 

استارتر به خودت محبت کن.به خودت یادآوری کن که بدنت قوی و سالمه وظاهر جسمی به هیچ وجه معیاری برای سنج ...

من واقعا ازخودم راضی ام دخترهمین بنده خدادوبرابرمن چاقه ومجرده میتونستمبهش بگم حالا من بعدسه شکم زایمان هیکلم اینه دخترت که نصف سن منه چرااینه هیکلش ولی جلوخودمو گرفتم.ولی تاکی.میخوام بهش بدی رفتارشوبفهمونم