2777
2789
عنوان

کسی هم هست که روز عروسیش بهترین روزبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 37 پست
دلیلش؟

خیلی چیزا حسش نیست تایپ‌کنم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا همه بستگی به شوهری داره که کنارته

بعض وقتا از کنترل اونم در میره 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
استرس که تقریبا واسه همه هستولی خب واقعا بهترین روز زندگی من بود مثل یه رویا بود همه چی برام درست هم ...

الهی همیشه همین باشه عزیزم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️

فکر نکنم چون هر کسی به یک شکلی درگیر بوده 

من خودم از روز عروسیم متنفرم وقتی یادم میاد حرصم میگیره از بس که همه چیز مضخرف بود توش

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

آره من .چون شوهرم اجازه نداد خانوادش یک ریال خرج کنن ‌. گفت هیچکس خرج نکنه‌ . این شد که به همه خوش گ ...

آخرش چی واسه خودتون تلخ نشد ؟

من همه چی خوب بودتااینکه ساعت۱۲شب مادرشوهرم پدرشوهرم دعوایی کردن که بیاوببین تا۴صب طول کشید درطی این دعوا برادرشوهرگرامی یه گوشی شکوند در را قربان خودش کرد😂😂😂از۴به بعدهمسرم بیرونشون کرد ودیگه...

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من همه چیز حتی تالار ب انتخاب خودمون ۲تا بود واقعا عاشق عروسیسمم هرچند ک مادرم همیشه میخواد بگه عر ...

خداروشکر اصل هم همینه که خودت دوست داشته باشی

انشالله که از این لحظه به بعد تمام عروسی ها با دل خوش باشه مال ما که نشد

ان شاءالله واسه همه شادی باشه 

من عقدم فعلا امیدوارم بابا دلم باشه عروسیم ما یه روز عقد کردیم روز بعدش که مراسم بود یه نفر مرد و بهم خورد البته من همون روز آتلیه و اینا رفتم اما دلم شکست چون اون روز ده شب تا ۵صبح خانوادم انقدر اذیتم کردن بکوب گریه کردم درکل ۲۲ساله زندگیم زهرماره به خاطره خانواده لجنم 

امیدوارم زودتر عروسی کنم خلاص شم 

همسایه دوستم عروسیش بودهیه برادرشوهر جوون داشتهاین مست بوده آخر عروسی که میان عروسو برسونن دعوا میشه ...

یا خدا چه وحشتناک