2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید پدر و مادرت ازت راضی نیستن یا برا بقیه دعای بد میکنی برا کسی دعای خوب نمیکنی،کینه ای هستی یا....

مجازات آدم دروغگو این نیست که کسی باورش نمی کند،بلکه این است که خودش هم نمی تواند حرف کسی را باور کند!!                                                        جرج برنارد شاو

خب اگر غیبتت طوری باشه که آرامش کسی رو برهم بزنه 

همون خدای رحمن و رحیم عادل هم هست و نمیذاره قلب کسی که رنجوندی ناعادلانه رها بشه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

خدا رحمن و رحیمه برای کسی که توبه کنه و پشیمون باشه و جبران کنه و تصمیم جدی بر ترک گناه بگیره

بعدم اگر رحمن و رحیم نبود که با وجود گناه هواش رو نفس نمیکشیدی از روزیش نمیخوردی دست و پا و اعضای سالم نداشتی و هزاران نعمت دیگه 

شاید پدر و مادرت ازت راضی نیستن یا برا بقیه دعای بد میکنی برا کسی دعای خوب نمیکنی،کینه ای هستی یا... ...

اینا رو میگی دل آدم می شکنه حتما شما مستجاب‌الدعوه هستی اینجوری راجع به دیگران قضاوت میکنی

اینا رو میگی دل آدم می شکنه حتما شما مستجاب‌الدعوه هستی اینجوری راجع به دیگران قضاوت میکنی

نه اتفاقا دعاهای خودمم مستجاب نمیشه برا همین علتاشو سرچ کردم

مجازات آدم دروغگو این نیست که کسی باورش نمی کند،بلکه این است که خودش هم نمی تواند حرف کسی را باور کند!!                                                        جرج برنارد شاو

خب اگر غیبتت طوری باشه که آرامش کسی رو برهم بزنه همون خدای رحمن و رحیم عادل هم هست و نمیذاره قلب کسی ...

نه بابا در حد خیلی معمولی کسی اذیتم کنه برای مادرم تعریف کنم مثلا

گناه مانع استجابت دعاست 

گناه غیبت که حق ناس عرضی هم داره 

که از حق ناس جانی یعنی قتل و حق ناس کالی یعنی دزدی سختر هستش.

دروغ هم گناه کبیره است 

شما توبه کنید از گناهانتان توبه کامل به دعا خواندن ادامه بدید.

دعا در حق دیگران هم از آداب دعاست که دارین خوبه 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود