2777
2789
عنوان

مردم گوش اضافه ندارن واسه شما

159 بازدید | 23 پست

چرا فک میکنید مردم تو جامعه خیلی مشتاقن شما پیششون غر بزنید یا درد و دل کنید

آدما با هزاران مشکل نمیان بیرون که مشکلات بقیه رو گوش بدن و واقعا چقدر بیشعورن اونایی که تو مترو،مغازه ،مطب دکترو....وقتی کنار کسی میشینن شروع میکنن غر زدن حالا از دست خانوادشونه از دست شوهرشونه از دست جامعه اس و...

خب به ما چه مشکلات شما 

اگه کسی این مدلیه لطفا این اخلاقش رو بزاره کنار چون نشون دهنده بیشعوریشه

خب شاید ما آخرین امید اونا برای حرف زدن و زنده موندن باشیم...

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی ظرفیت پر و کسی نیست برای درد ودل

البته حق با شماست درست میگی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

امضای یکی از کاربرا این بود چرا نگفتی درد داری من بغل داشتم....

حرف نزنن میشه عقده درد مرض 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

من میفهمم چی میگی...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

تو محل کارم انقد میان وقت آدمو میگیرن. پریروز یه خانم اومده بود دو ساعت هی غر میزد به جونم که برقا همه جا رفته. بانک تعطیل بوده این چه مملکتیه من چکار کنم.

اصلا نمیذاشت کارمو انجام بدم و بقبه رو راه بندازم. همش اخم کرده بود و پشت هم نق میزد. بعضیا شعور ندارن.

من خودم دلم بترکه با هیچ کس درد دل نمیکنم. اصلا نمیتونم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
خب شاید ما آخرین امید اونا برای حرف زدن و زنده موندن باشیم...

از اون طرف شاید خود ما اونقدر پر باشیم که ظرفیت شنیدن یه درد دیگه رو نداشته باشیم 

اینگونه حرفاواقعا بار روانی هم واسه خودمون داره و چه کسی باارزش تراز خودمون