2777
2789
عنوان

بخاطر کارای شوهرم یکی دوماه یبار باید پتو و فرش بشورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 102 پست
دیگه باید به خودت کمک کنی ترک کنی وگرنه سنت بره بالا برات خیلی سخت میشه بقیه هم از دستت عاصی میشن

الانم همه عاصی شدن خودم پادردکمر درد دارم شوهرم تاالان باهام مدارا کرد چنروز پیش صداش دراومد اعتراض کرد بااین وضع نمیشه زندگی کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من وسواس نیستم دیگه زیاد نمیاد خونه ما سالی شاید دوبار که اونم قابل چشم پوشی دیگه نمیتونم فرشو بش ...

منم وسواس نبودم کارای شوهرم و خانواده اش پدر مو در آورده

خب اول با پا کثیف اومد رو پادری بعد رفت پاش آب کشید دوباره گذاشت رو همون پادری اومد داخل خونه من یاد ...

دیگه یکم فکر کن ببین مریض احوال بشی کی هواتو داره بعد ببین وسواس درچه حد خوبه عمع من اینقدر وسواس بود مهمون میرفت خونشون بعدش همه رختخوابا رو با دست میشست دور از جون شما الان فوت کرده و رختخوابا همونجور موندن به بعدش فکر کنی دیگه وسواس از یادت میره 

الانم همه عاصی شدن خودم پادردکمر درد دارم شوهرم تاالان باهام مدارا کرد چنروز پیش صداش دراومد اعتراض ...

باز زیاد دوام آورده بعد خدای نکرده کارت به دکتر برسه دوبار میبره سومین بار دیگه اهمیت نمیده میره سراغ یکی دیگه

دیگه یکم فکر کن ببین مریض احوال بشی کی هواتو داره بعد ببین وسواس درچه حد خوبه عمع من اینقدر وسواس بو ...

خب شما جای من با این شرایط بود همه فرشات می‌شستی یا نه خواهشن بازداشت بگو 

منم وسواس نبودم کارای شوهرم و خانواده اش پدر مو در آورده

بری خونه مادرشوهر من فرار میکنی من چند بار تمیز کردم دیدم براش مهم نیست منم دیگه کار ندارم زن خیلی خیلی خوبی ولی به خونه اهمیت نمیده البته پارکینسون هم داره

خب شما جای من با این شرایط بود همه فرشات می‌شستی یا نه خواهشن بازداشت بگو

من فرشمو تازه شستم فکر کن خونم که آپارتمانه دوباره ۵۰۰تومن ندارم بدم قالیشویی پس بهش فکر نمیکنم تا وسواسم بدتر نشه