بچه ها من شوهرم ت دستشویی رفتن شلخته هست بقیه چیزاش خوبه ولی دستشویی که میره من کلن استرس میگرم که گند میزنه یا دمپایی رو نصفه و نمیه خیس میکنه ینی آب سنگ مپاشه رو پاش دیگه آب نمیگیره خودشم گردن نمیگیره آب سنگ پاشیده میگه آب روشویی بوده یا جدیدن ی مقداری مدفوع تو سنگ چسپیده بعد چند روز پیش میخاست بره دستشویی دمپایی دستشویی اومد بپوشه یهو ازش در اومد پاش خورد رو سرامیک ها بعد پاش آب نکشید اومد رو پادری بهش گفتم رفت آب گرفت بعد دوباره رو همون پادری جلو سرویس گذاشت منم حواسم نبود پادری رو بردارم که کثیف شده اومد تو خونه حالا میخان فرشا وپتو بخودش بدم بشوره من که از بس شستن زانو و درد کمر درد گرفتم بنظرتون تو این هوا خشک میشه بشورم آخه نشورم خیلی رو اعصابم هست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏
اییییییییی . بشورشون . من خیلییی وسواس دارم اگه بودم حتی اگه میمردم میشستم
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
منم یه مدت افسرده وگوشه گیر شده بودم از خونه بیرون نمیرفتم فقط بشور بساب بعد که عصبی بودم همه رو اذیت میکردم وهمش گیر میدادم بهشون سنگ فرش حیاطمون برق میزد یه شیلنگ آب داشتم ویه طی 😔
خب اگع خودم میتونستم خیلی وقت پیش شسته بودم از بس شستم و سابیدم دیگه کمر واسم نمونده حس میکنم دیکسم ...
بده قالیشویی
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰