2777
2789

بچم یک هفته هست مریضه علاعمش ازگرفتگی صداوابریزش بینی شروع شده الانم اسهال واستفراغ داره ۲روزه لب به هیچی نمیزنه وفقط وفقط گریه میکنه خیلی گشنشه بچم دارم میمیرم ازدردوغصه ودارم به چشای گریون مینویسم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کروناعه .مامان و بابا و حواهر من چهار پنج روزه اینطورین دوبارم بردمشون دوتر شرم و دارو داد بهشون دکتر گفت بعد یک هفته الی ته روز از بدنشون میره

فقط من نگرفتم بینشون و ازشون مراقبت میکنم

دکتر بردی

بردم درمانگاه محلمون دیشب یه امپول زدولی فرقی نکردامروزصبحم دوتاامپول زدولی بازم فرقی نکردازصبح نه اسهال رفته نه استفراغ بچم هیچی نخورده کخ بالابیاره شوهرمم عین خیالش نیس توروخداچیکترکنم فقط یه کم بخوره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
چرا بیمارستان بستری نمیکنی عزیز حداقل سرم بگیره

شوهرم تایه مپولوبزنه صدبارحرف بارم کرد

نترس ماهمه گرفتیم کرونا.هیچب نیست.بهش اب پرتقال اب سیب بده.اگه درتوانته یکم گوشت خوش نمک کن کبابش کن براش یا مرغ.اش رشته بادوغ بزار براش سوپ کم کم بخوره تا معدش کاربیفته ما بد۱۴روز یکم ابریزش سرفه هنوزداریم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
بردم درمانگاه محلمون دیشب یه امپول زدولی فرقی نکردامروزصبحم دوتاامپول زدولی بازم فرقی نکردازصبح نه ا ...

ویروس گرفته الانم میلش نمیکشه باید سرم بزنین درمونگاه باید بهش سرم میزد تا اب بدنش کم نشه و کم کم ب اشتها بیاد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

پاهاشم درده ؟

چند سالشه؟

من وقتی  سرما میخورم  یه دونه استامینوفن رو تو قابلمه آب می زارم بعد گرم که شد بخور میدم هر روز انجام میدم خوبه

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️

الان مریضی ها خیلی سخت تر و طاقت فرسا تره 

یعنی کامل از بین نمیره یه روز خوبه دو روز بد

دختر خودمو پنج بار بردم دکتر ولی هنوز کامل خوب نشده

میوه و شربت لیمو عسل و سوپ مقوی زیاد بده بهش 

برای استفراغ شربت بده تا بتونه معدش نگه داره 

برای اسهال هم موز و پودر کیدی لاکت

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
ببر دکتر اسهال آب بدنش کم شده سوپ درست کن آب لیموشیرین بهش بده

هیچی نمیخوره هیچی 

بچم زیرسرمم نمیره اخه اصلاازم کنده نمیشه انقدگریه میکنه