پارسال معلم فلسفه مون بود...خیلی منو دوست داشت
مثلا تو کلاس توجه ش رو من بود ، یا از من میخواست تو تدریس کمکش کنم ، از بچها میپرسسد بلد نبودن میگفت الان فلانی(من) براتون توضیح میده که خوب متوجه بشین
(حتی درسهایی که اونوروز میخوندیم!!!)
حتی یبار یه چیزی توضیح دادم..از سرجاش بلند شد گفت بیا سرجام بشین(: باورتون میشه؟؟
همیشه بهم میگفت تو خیلی مودب و درس خون هستی ، یه شیطنت هایی هم داری که به نظر من دوست داشتنیه...
شاید باورتون نشه میرفتم دفتر میدیم داره در مرود من حرف میزنه..
خلاصه تو کلاس خیلی محبت میکرد و بچه ها همش بهم تیکه میپروندن ، یا مثلا به من میکفت جانم به بقیه میگفت بله ، بعد وقتی یه سوال از معلمه میپرسیدم میگفت جانم ، دوستام که کنارم میشنست میگفت اخ جونش دراد و فلان
یا مثلا معلم فلسفه میومد میگفت اها جون فلانی(من)اومد
من نه دانش اموز خودشیرینی هستم نه چیزی ،، از بین تموم معلما این و معلم فنون و جامعه و تاریخ دوسم داشتن بقیه نه عادی برخورد میکردن یا کسای دیگه رو دوست داشتن ،،
امسال معلم فلسفه تغییر کرد اما معلم پارسالی شده معلم دینی ده و یازدهم ، امروز امتحان داشتیم یهو رد شد منو دید گفت سلام عزیزدلم خوبی و احوال پرسی..بعدش دوستام شنیدن تا وقتی برمیگشتیم خونه دشاتن بهم تیکه میپروندن🥲
یکیشونم تو گروه نوشته بچها امروز فلانی(معلم فلسفه پارسال)امروز فلانی(منو)دید دعا کنید وسط سال نیاد کلاس ما رو بگیره ...🥲
خیلی ناراحتم ، یعنی به من دارن تیکه میپرونن؟؟ اینم بگم معلمه خیلی سختگیر بود و درس براش مهم بود و همه درسشو میخوندن حالا چه با زور چه از رو علاقه..
یعنی میخواستن به من تیکه بپرونن یا از سختگیریاش میترسیدن؟؟ بنظرتون لازمه بشینم و بشورمشون یا بیخیال باشم؟😒