2777
2789

خانوما من چندتا دعا گرفته بودم برای بهتر شدن زندگیم بهتر که نشد هیچ بدترم شد حالا میخام همشو بریزم دور از کسی گرفتم که کارش قرانیه ولی حس میکنم خدا رو ازم برگردونده نه حالم خوشه نه نماز میتونم بخونم درست حسابی کلا بهم ریخته زندگیم میام نماز بخونم دو روز اول خوبه میخونم بعدش کلا زده میشم عصبی میشم میشه راهنمایی بکنین

خیلی زیاد اینجا عرض کردم که مراجعه به دعا نویس توصیه نمی‌شود. 

شما آن کاغذ ها رو با احترام بذارید گوشه باغچه ای جایی چیزی 

برای مشکلاتتون تو مفاتیح فهرست‌نویسی نگاه کنید و خودتون دعا کنید 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

خیلی زیاد اینجا عرض کردم که مراجعه به دعا نویس توصیه نمی‌شود. شما آن کاغذ ها رو با احترام بذارید گوش ...

ممنون گلم'مشکل وقتی میرن سراغ نماز و دعا دلسرد نمیتونم ادامه بدم یعنی مثلا دو روز نماز میخونم فکرای منفی میاد تو سرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون گلم'مشکل وقتی میرن سراغ نماز و دعا دلسرد نمیتونم ادامه بدم یعنی مثلا دو روز نماز میخونم فکرای ...

شما برای حل این مشکل باید ذکر لاحول زیاد بگید 

و صبح ها دست راستت بذاری روی قلبت و 70 بار یا فتاح بگی 

و به این افکار توجه نکنی 

سعی چند روزی برای نماز بری مسجد اونجا این افکار ازت دور میشه

شما برای حل این مشکل باید ذکر لاحول زیاد بگید و صبح ها دست راستت بذاری روی قلبت و 70 بار یا فتاح بگی ...

مممنونم گلم ذکر یا فتاح واقعا آدم رو آروم میکنه  حتما همینکار میکنم'یه سوال دیگه اینکه یه نفر هست به شوهرم تلفن میکنه پرش میکنه جادوگری برای ما میکنه اینو باید چیکار بکنم شوهرم آروم بشه و خدا هم کمکمون بکنه

مممنونم گلم ذکر یا فتاح واقعا آدم رو آروم میکنه حتما همینکار میکنم'یه سوال دیگه اینکه یه نفر هست به ...

حرز امام جواد باعث حفاظت در برابر طلسمات میشه 

البته اگه بتونی محرمانه به شوهرت بگی که فلانی سحر میکنه و سعی کن ازش فاصله بگیری بهتره 

حرز امام جواد باعث حفاظت در برابر طلسمات میشه البته اگه بتونی محرمانه به شوهرت بگی که فلانی سحر میکن ...

اون خودش میدونه جادو و سحر میکنه فلانی ولی دوباره زود گول میخوره'اخلاقش عوض میشه

اون خودش میدونه جادو و سحر میکنه فلانی ولی دوباره زود گول میخوره'اخلاقش عوض میشه

دعایی  هست تو مفاتیح جهت بطلان سحر پیداش کن جفتمون بخونید هرزگاهی 

صدقه روزانه بدید 

همون حرز هم ببندید 

دعایی هست تو مفاتیح جهت بطلان سحر پیداش کن جفتمون بخونید هرزگاهی صدقه روزانه بدید همون حرز هم ببندی ...

سلام

ما چنساله ازدواج کردیم.ازدوران عقد هی دعا چله ذکر که کار خوب قسمت شوهرم شه.ولی نمیدونم چرا گره مون باز نمیشه.سرکار میره ها ولی سرکارای بیخود.بعدچنوقتم چیزی میشه از کار میاد بیرون دوباره یه کار دیگه.ازون موقع تاالان چنتا کارعوض کرده.حقوق و درامدمونم خیلی کمه این ماه حتی از قسطامونم حقوقمون کمترشد.خیلی غصه میخوریم

ما چیکار کنیم؟راه حلی دارید؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلامما چنساله ازدواج کردیم.ازدوران عقد هی دعا چله ذکر که کار خوب قسمت شوهرم شه.ولی نمیدونم چرا گره م ...

علیک سلام 

اول باید ببینید چرا درمیاد از کارها؟؟؟؟ این باید برسی بشه با خودش صحبت کنی ببینی چرا نمیتونه کار ادامه بده 

بعدش برای شغل و مشکلات مالی هر شب سوره واقعه بخونید 

دائم وضو باشید 

خوش نیت باشید 

ذکر استغفار بگید 

اطعام کنید فقرا رو 

صله رحم انجام بدید 

احسان به والدین 

آیت کرسی بخونید 

علیک سلام اول باید ببینید چرا درمیاد از کارها؟؟؟؟ این باید برسی بشه با خودش صحبت کنی ببینی چرا نمیتو ...

هرسری یه علتی داره مثلا حقوق کم سختی کار تعدیل نیرو یا...

اثلا زندگیمون جلو نمیره همه اونایی که ازما دیرترم ازدواج کردن زندگیشون رو به جلوعه.خیلی غصه میخورم ازاین موضوع افسرده شدم حتی نمیتونیم به بچه فکرکنیم

استغفارهم گفتم واقعه هم خوندم اما بابت شغل افاقه ای نکرد

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
هرسری یه علتی داره مثلا حقوق کم سختی کار تعدیل نیرو یا...اثلا زندگیمون جلو نمیره همه اونایی که ازما ...

شما باید در کنار تلاش همسرت و صبوری خودت و ایشون باید نگاهت به اطرافیانت دنیوی نباشه مثلا فلانی خونه داره ما مستاجریم اینجوری نگاه نکن به پایین تر از خودتون نگاه کنید 

فلانی خونش خیلی از ما کوچیکتره 

ماشینش نداره و ازین جور موارد.پيشرفت باید معنوی باشه 

شما باید در کنار تلاش همسرت و صبوری خودت و ایشون باید نگاهت به اطرافیانت دنیوی نباشه مثلا فلانی خونه ...

اخه نمیشه ادم چشاشو ببنده رو واقعیت

بقیه راحتتر رو به چلو پیش میرن

براما همش گره 

چرا مگه فرق ما بااونا چیه