2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدم بیاین خواب هاتون تعریف کنید❌اول امضام رو بخون❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 195 پست
هیجان داره ،چه خوب که برای کسی تعریف کنم که قبلا مطالعه کرده ،من دوتا تا خواب هست که تکراری میبینم ی ...

اولی به معنای گمراهی از راه مستقیم هست 

دومی می‌تونه خوب باشه تعبیرش در دنیا واقعی.

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
اولی به معنای گمراهی از راه مستقیم هست دومی می‌تونه خوب باشه تعبیرش در دنیا واقعی.

صفحه سوم خواب منو تعبیر کن ممنون میشم 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براتون دعا میخونم امروز عزیزم 🙏🏻

ممنون میشم کمکم کنی

تاپیک هم زدم ولی چیزی نفهمیدم

من مادربزرگم عیننننن مادرم بود بزرگم کرد فوت شد امسال و هیچوقت خوابشو ندیدم ، یسری وقتا میشد ک تو خوابم باشه ولی ولی حسش نمیکردم 

یه گوشه بود و در سکوت همیششششششه میگفتم چرا خوابشو نمیبینم

دیروز تاپیک دیدم مادرشون فوت شده و کسی نیست تبریک بگن منم گفتم اره سال قبل گل بردم ولی امسال نیست ک ببرم 💔

❌️ نزدیک ۴ صبح اینا بود خواب دیدم با مادرم رفتیم یه قبرستونی ، مادرم گفت عه جلورو ببین باز مراسم هست یکی رو دارن خاک میکنن

خلاصه نشستیم بالای قبر مادربزرگم توی خواب بعد اصلا شبیه جاییم نبود ک دفن شده

یکی اومده بود قبرا رو میکند نمیدونم چیکار میکرد دقیق یادم نیست

ولی یادمه یه دعوا هم با اون کردم ک حق نداری سر قبر مامانبزرگ من بیای

❌️❌️❌️❌️یهووووو نفهمیدم چیشد دیدم افتادم توی یه مسیری و دارم راه میرم رفتم توی یه اتاق مثل بیمارستان

دیدم مامانبزرگم روی تخت دراز کشیده 

سلام دادم حرف زدیم از پنجره کنارش قبرستون مشخص بود

من پاشو صاف میکردم خودشو صاف میکردم اخه مثل قدیمش بود نمیتونست خودشو تکون بده من کمکش کردم

هر چی میپرسید میگفتم همه چی خوبه

ما خوبیم و.... 

گفتم مامان بیرونه میرم صداش بزنم میارمش پیشت

یهو گفت سردمه

واقعا هم سرد بود اونجا

لحافشو قشنگگگگگ کشیدم روش گفتم الان گرمت میکنم نگران نباش

سعی کردم گرمش کنم

گفتم خوبه؟؟ گفت اره بهترم ولی سرده 

همینکه این جمله ک سردمه داشت تکرار میشد تو مغزم

از خواب پریدممممم

دیدم ۴ و ربعه

اصلا نمیدونی چه حالی بودم

نمیدونستم گریه کنم بترسم خوشحال باشم

ولی ترسیده بودم و تو شوک بودم نمیدونم چرا

ممنون میشم اگر میشه تعبیرش کنی

واقعاااااا عجیب بود

سلام دوستم خواب دیده من باردار بودم بعد بچه آوردم میکقت اومدم پیشت بچت خوش اخلاق بوده اصلا انگار که ...

احتمال میدم به زودی باردار بشی 

و بچت نظر کرده ی حضرت یوسف باشه 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

خواب دیدم با عشقم چت میکنم 

خیلی قبل تر از اون خواب دیدم ریش دارم 

چند باری خواب دیدم برای یه بچه دیگه مادری میکنم( تو خواب مجرد و دختر بودم ) 

خب هر کدوم رو بوگو 🌝❤️

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

میشه بگی چرا من خواب زیاد میبینم قبلا خواب های خاص میدیدم که صد درصد تعببیر میشد الان خواب های زیاد ...

دور شدن از خدا می‌تونه یکی از دلایلش باشه 

یه آقای متاهلی از فامیلای همسرم بهم پیام داد صحبت کنه منم جوابش ندادم بلاک کردم همون شب خانمش رو تو ...

رویای صادقه.تعبیری نداره

خواب دیدم با عشقم چت میکنم خیلی قبل تر از اون خواب دیدم ریش دارم چند باری خواب دیدم برای یه بچه دیگه ...

@بانو_هوانگ_اوک    ممنون میشم زود بگی روله گیانم 💋❤️

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

من مجردم و خودم سیدم 

خواب دیدم یکی از همکلاسیام که پسر سید و مجرد هم هست تو خواب یه چیزی راجب حضرت زهرا گفت که من پر از حالت اندوه و خوشحالی شدم و اخرش دستمو گرفت به نشانه اعتماد کردن  

بدون هیچ حس علاقه ای و صرفا انگار بهم محرم عادی بودیم چون اون پسر حتی تو روزمرگیمم نیست که بگم برام فرد مهمیه 

ولی به شدت پسر سر به زیری هست

اخرشم پدرمو دیدم که شکمش برامده شده بود 

رویای صادقه.تعبیری نداره

خواب منم تعبیر کن لطفا چرا ب ترتیب جواب نمیدی  صفحه سوم پرسیدم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
ببخشید این خواب من نیست یک بنده خدایی که مسلمان بودن توی سایت برام تعریف کرد که خواب دیده توی کلیسا ...

بالا رفتن ایمان و درجه پاکی 

احتمال میدم به زودی باردار بشی و بچت نظر کرده ی حضرت یوسف باشه

ان شاالله عزیزم ممنونم 

خودمم خواب دیدم رفتم کربلا بعد تو یک مکانی بودم حرم نبود چادر نماز سرم نشسته بودم با حالت تضرع و دعا میگفتم یا فاطمه زهرا من اومدم کربلا دعا می‌کنم 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨

خواب دیدم خواهرم زود زایمان میکنه

یه بارم خواب دیدم دوستم از نامزدش کتک میخوره

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.
دخترم ۳۰دهفته تو شکمم مرده بود ۱ ماه پیشوخوابش رو دیدم بدون کفن خوابیده بود روی تخت منو باباش رفتیم ...

عزیزم احتمال میدم ی گناهی ی کار اشتباه باعث این اتفاق شده 

متاسفم