2777
2789
عنوان

با آماری که از خواهرشوهرام شنیدم دارم دیووونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 21 پست
به نظرم مشکل اخلاقی دارن وگرنه یه داماد بد درمیاد دوتا بد درمیاد سه تا بد در میاد نمیشه که همش پسرای ...

منم همینو میگم دیگه وقتی ی خونواده همشون طلاق گرفتن اونم نفری سه بار ینی مشکل ازخودشونه

بعد مشکل اخلاقی خم دارن همش فحش تو دهنشونه 

هعییی دیر فهمیدم

کلا بعضی خانواده ها توشون طلاق کاملا عادی.

خواهرشوهر منم سنش بالا بود، بنده خدا با یه آقایی ازدواج کرد که زنش رو طلاق داده بود.

بعد ازدواج خودش، به ما تعریف میکرد، یه برادرشوهر داره که اونم زنش طلاق گرفته. ۴ تا خواهرشوهرداشت، که دوتاش، یه بار بعد چندین سال زندگی طلاق گرفتن ، بعد مجدد ازدواج کردن، دیگه زن دوم شدن یا نه، نمیدونم دروغ بگم.

کلا بینشون طلاق ، کاملا عادی هستش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا بعضی خانواده ها توشون طلاق کاملا عادی.خواهرشوهر منم سنش بالا بود، بنده خدا با یه آقایی ازدواج کر ...

دقیقا منم گیر همچین جانورایی افتادممممم

یکی میبینی ی نفر طلاق گرفته بازاون چیزی نیست

ولی اینا همشووون اونم سه بار خداشاهده۳بااار

ببین اون یکی اوضاعش چ بوده ک زن دوم شده

هعیییی خدایا ازدواج شهر دیگ خیلی بده

دقیقا منم گیر همچین جانورایی افتادمممممیکی میبینی ی نفر طلاق گرفته بازاون چیزی نیستولی اینا همشووون ...

خواهرشوهر بنده خدای منم جوون مرگ شد، همون سال اول بخاطر سرطان فوت کرد، اقا سال بعد سومی رو گرفت

حس بد نگیر، زندگی شما جداست.ان شالله همسر شما تو مرام و رفتار اونا نیست

همسرمم جفت خواهراشه

تا بحث کوچیکی میشه من زن از خونه قهرمیکنه لباساش جمع میکنه میره خونه باباش

کلا کافیه کنارش کاری کنی شریع تکراز میکنه

همیشه هم دعوا ها مقصر خودشه

تا کوچیکترین بحثی خم میشه اسم طلاق میاره

اینم ت اون خونه خراب شده بوده عادی شده واسش دیگ یادگرفته

مشکل داریم از لحاظ تربیت خونواذگبشمثلا مادرش فقط زاییده واسه رواج طلاق گرفتنوگرنه بهش یاد تداده با ک ...

اوکیه خانواده همیرتون تربیت درستی ندارن شما باهاشون برحورد داشتی بهتر از ما میشناسیشون اینا دزست اما ببخشیدا الان اگر انقدر تو فشاری و اذیت میشی بخاطر اسم پدرت این زندگیو تاکی میخای تحمل کنی عزیز؟ این طرز فکرو بنداز دور خواهشا چون پدرتو همه شخر میشناسن تو باید بدبخت شی چندوقت دیگه بچه دارشی ی بچه بدبخت بشه با همچین ادمایی بنظر بنده و اکثر ادما وقتی مشکل داری جدابشی خیلی بهتره تا ی زندگی زوری و تحمل کنی و بچه دارم بشی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت