2777
2789

خدایا این چه خونواده ای بود کذاشتی سر راه من

ما که حتی دوست هم نبودیم که بگم عاشقش بودم اشکال ندارع

همشهری نبود تحقیق کردیم ولی خب شهربزرگ بود زیاد اطلاعی نداشتن درحد همسایه بودن

۳تا داداش داره که هر۳رو ندیدم چون قطع ارتباطن با خونواده! خودشونم میدونن مایع ننگشونن کلا قط ارتباط کردن

از شانس من شوهرم بچه اخریه و در پشتی خواهرای عفزیطش‌ بود همسایه ها

۵تا دخترن خوووب خوبشون اینه که ی خواهرشه که کلا ی بارطلاق گرفته و منتظر بخت بعدیه با بچه۲ساله

خواهر دیگش زن دوم ی مردی هستش بچ بزرگ از شوهراولی

خواهر دیگش دوبار جدا شده دراخر با ی پیرمرد از شهر دیک ازدواج کرده کلا بچه دارنشده از زبون خودش شنیدم شاید اینم بچه جا گذاشته پیش شوهرای قبلش

خواهر دیگشم یه بار تو عقد یه بار بعد۱۰سال جدا شده

همشون یکی دوتا بچه جا گذاشتن و رفتن خونه ندار منتظر بخت بعدی و ازدواج کردن

همشونم تا وقتی باهاشون دوست بودیم باز با شوهرای درحال حاضرشون مشکل داشتن!ینی باز احتمال طلاق هست

کلا طلاق براشون عادیه عادی

تو خونواده ما طایفمون حتی اشناهای دور هیچکدوم طلاق نیست حتی طرف شوهرش مرده بازم شوهر دوم نکرده

خدایا

خدایا

خدایا

منو کجا نشوندی😔😔😔

نمیگم طلاق بده من میگم‌طلاق پی‌در پی بین خونواده عجیبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عمم ازدواج کرد نمیخواست بهشون بگه داداشش جدا شده بعد کلا منکر من شده بودن کسی گردن نمیگرفت منو میرفتم مهمونی داداش شوهرعمم میپرسید اون کیه🚶🏻‍♀️😂

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

اصلا دو هزار بار طلاق بگیرن چه تاثیری رو زندگی شما داره؟؟

مردم اختیار خودشونم ندارن انگار😒

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عزیزم بتوچه مربوطه تومشکل داری از همسرخودت جدا شو حتی به نیت قضاوتم فکرکنی سر خودت میادا

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اصلا دو هزار بار طلاق بگیرن چه تاثیری رو زندگی شما داره؟؟مردم اختیار خودشونم ندارن انگار😒

خیلی تاثیر داره وقتی یکی تو خونواده جدا بشه برا بقیه هم عادی میشه چ برسه ب اینکه کل خواهراش طلاق گرفتن اونم نفری سه بار

خوبه که شهامت شروع زندگی دوباره رو تو خودشون دیدن و بخاطر حرف مردم یا ... خودشونو محکوم به ادامه یه زندگی غلط نکردن 

چه تاثیری رو شما داره؟ 

مگه هنوز ۱۰۰ سال پیشه دخترا از ترس خانواده یا حرفای بقیه بسوزن و بسازن تو زندگی

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

خیلی تاثیر داره وقتی یکی تو خونواده جدا بشه برا بقیه هم عادی میشه چ برسه ب اینکه کل خواهراش طلاق گرف ...

شاید خانواده همسرت هم مثل شما بدون تحقیق و معاشرت کافی ازدواج کردند که نتیجه ش شده این؟!!!

واقعا تعجب می کنم که چطور ممکنه آدم با کسی ازدواج کنه که سه نفر از اعضای خانواده ش رو کلا ندیده باشه!!!

عزیزم بتوچه مربوطه تومشکل داری از همسرخودت جدا شو حتی به نیت قضاوتم فکرکنی سر خودت میادا

مشکل داریم از لحاظ تربیت خونواذگبش

مثلا مادرش فقط زاییده واسه رواج طلاق گرفتن

وگرنه بهش یاد تداده با کفش نیاد خونه بره دسشویی!!

میفهمی چی میگم با کفش میادخونه  میره دسشویی!!!! 

اخرش گفتم ک تو ما هیچکس طلاق نگرفته حتی فامیل دوور و واسم شرایطش محیا نیست بخام طلاق بگیرم چون بابای منو کل شهرمیشناسن مث بابای گشاد خونه نشین این ینست همه دختراش طلاقی و بیوه باشن

شاید خانواده همسرت هم مثل شما بدون تحقیق و معاشرت کافی ازدواج کردند که نتیجه ش شده این؟!!!واقعا تعجب ...

اولش نمیدونستم قهرن 

اومدن خواستگاری

قبلش ی هفته کلا دوس بودیم 

خرشدم

خلاصه سه ماه نامزد بودیم

دیگ دوران نامزدی فقط خانوادش دیدم پدر مادر و چندتاخاهراش

الباقیو گفتن شهردیگه هستن و واسه عروسی میان

که واسه عروسی هم نیومدن

چ میدونستم اخه

بعدش اززبود فامیلاشون شنیدم کلا داداشا قهرن چون خاهرا باعث زندگیشون میشدن