2777
2789

تازه فهمید شااااکی تلفن و قطع کرد. 

هرررکاری کردم ندادمنم خودم مجبور شدم بریزم اخه امتحانات دی ماه نزدیکه نمیتونستم کارت ورود به جلسه بگیرم. 

احتمالا دیگه کادو روز زن نمیده میگه همون 7تومن حساب کن برای همه مناسبتا

اگه نمی خواست پول دانشگاه تو بده ، پس چرا گفت بری دانشگاه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بدون مشورتش انجام دادی؟ شاید پول بدهی چکی چیزی بوده

اخه دوماه بهش گفتم نداد. 

منم کارت ورود به جلسم دیر شده بود استادا نمره گذاشتن نمیتونستم ببینم چون شهریه نداده بودم 

حالا هدیه مهم نیست که ، ممکنه کارت بانکی رو ازت بگیره یا رمزش رو تغییر بده که دیگه نتونی سر خود پول برداری ، برای اون یه فکری بکن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اره گفت شب میام به حسابت رسیدگی میکنم الان حوصله نپارم گوشی قطع کرد 🤣🤣🤣احتمالا یه دعوا مفصل داریم

من موقعی که اینجور شرایطی پیش میاد 

سریع میرم ی عالمه به خودم میرسم میرم همون میام ارایشی که دوست دارو میکنم قشنگترین لباسمو میپوشم خونرو دسته کل میکنم بعدم ی شام یا ناهار خوشمزه درست میکنم 

بعد اون عصبی از در وارد میشه یهو اینارو‌مبینه دیگه روش نمیشه کاری کنه و به یک چیز دیگه خطم میشه😂 بعدم میکه خوب بلدی فهمیدی میخوام بیام بشورم پهنت کنم اینجور میکنی حواسمو پرت کنی 

بعد ی مدتم کلا موضوع یادش میره😂 تو هم از الان پیشنهاد بهت میدم شروع کنی

روزای خوب توی راه😎✌🏻