2777
2789

بچه‌ها من رو دستشویی رفتن شوهرم خیلی حساسم ینی وقتی رفت دستشویی من ۲ساعت بعدش میرم مثلا میره دستشویی دمپایی رو نصف و نمیه خیس میکنه ینی آب سنگ میپاشه رو پاش دیگه پاهاش آب نمیکشع بعد اوایل پشت حیاط میرفت ایستاده میشاشید یا وقتی ادارار میکرو خودش رو نمیشست حالا جدیدن بهش گفتم خودشو میشوره بیرونم نمیره  بعد دستاش که اصلن موقع غذا خوردن نمیشوره بعد به من میگه وسواسی 

بنظرتون من وسواسم ببخشید من از وقتی ازدواج کردم کارهایی شوهرم میبنیم اصلن هیچ لذتی از زندگی نمی‌برم همش در حال تمیزکاری هستم چکار کنم از زندگیم لذت ببرم 

البته بیچاره تقصیری نداره کلن خانوادگی زیاد بهداشت واسشون مهم نیست اینم ی عمر تو همچین خانواده ایی بزرگ شده

نظرسنجی

شما هیچ مشکلی نداری 

مشکل اصلی شوهرته🥴

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر پیر و شکسته و لاغر شدم از دست کاراش همش در حال بشور و بساب

چند بار بالاسرش باش و بهش بگو تا یاد بگیره البته خیلی وقتا هم ناراحتی پیش میاد اما دیگه حالیش میشه که توهم اذیت میشی 

وگرنه منم می‌دونم چی می‌کشی چون واقعا وحشتناکه

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
اینو حتی بچه ی دو ساله هم میدونه که قبل از غذا خوردن باید دستاشو بشوره و بعد از دستشویی کردن خودشو ب ...

من قبل غذا خوردن دستمو نمیشورم🥲مگر اینکه بیرون باشم اومدم خونه دستم رو نیاورند بعد غذا میخورم

چند بار بالاسرش باش و بهش بگو تا یاد بگیره البته خیلی وقتا هم ناراحتی پیش میاد اما دیگه حالیش میشه ک ...

خب الان ادرار و شستنش بعد از ادرار میگه انجام میدم ولی دستاش قبل از غذا نمیشوره

کجای کار کن وسواسی هست

اون اولش ک گفتی بعد اون میری دستشویی رو میشوری یا آب سنگ رو پاش میپاشه خوب مگه نجاست رو پاش میاد

میدونی عزیزم من قبلنا ب شدت درگیر وسواس و این چیزا بودم الان آنقدر خودمو ب بیخیالی زدم ک دیگه این چیزا واسم مهم نیست شاید اینم تاثیر داشته باشه روی نظری ک دادم

ولی خب ادامش رو شوهرت واقعا باید تغییر کنه مگه میشه آدم خودشو نشونه اههههه🤢