2777
2789

اره بی شک

فقط اولش سخته

حموم بردی چهارزانو بشین و بچه رو بذار اونجا و اروم بشور

فقط خواستی رو سرش اب بریزی حتما از پشت سرش اروم بریز

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره با لباس برو بشین رو چهارپایه راحت حمومش کن فقط اولش خیلی به خودت برس و تقویت کن منم همینم از اول خودم بردم حموم و همه کاراش با خودم بوده

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

سخته اما کار نشد نداره 

منم هیچکسو ندارم همه ظاهری و در حد ی ساعتن اونم نکه کمک چارتا بوس بخورن چارتا تیکه بندازن ولی خداکنه شوهرم کمک حالم باشه اون موقع ها نمیدونم چجور میخواد باشه😔

خدا کمکون کنه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بالاخره یه کاریش میکنی ولی سخته 

اولین حمام رو بذار حداقل ده روز از به دنیا اومدنش بگذره که بچه یکم با دمای بیرون سازگار شده باشه و بعد از حمام سرما نخوره 

حتما گوشش رو چرب کن 

به هیچ عنوان روی صورتش آب نریز خدایی نکرده احتمال خفگی داره 

محیط حمام گرم باشه ولی زیاد بخار نپیچه  

مهم ترین اصل نفس بچه است که از بخار زیا  نشه و آب روی صورتش نره اصلا مشکلی پیش نمیاد 

یه پنبه رو هم با وازلین چرب کن زار توی گوشش ولی خیلی ریز نباشه بره تو دهانه گوشش کافیه 

داخل حمام هم بچه ات رو خشک کن و لباس بپوشون و توی قنداق بپیچ و حتما روسری و کلاه بکن سرش بعد از حمام بیارش بیرون و بهش شیر بده 

اینها نکته هایی بود که من به ذهنم رسید توکل کن به خدا عزیزم 

بالاخره یه کاریش میکنی ولی سخته اولین حمام رو بذار حداقل ده روز از به دنیا اومدنش بگذره که بچه یکم ب ...

وایییی خدا حمام تنهایی خدایی ممکن نیست خیلیییی حساسه خیلی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...