2777
2789
عنوان

با21سال اجازه ندارم برم بیرون 🙂

109 بازدید | 9 پست

21سالمه خدا به سر شاهده هیچوقت نذاشت با دوستام ی کافه برم ی پارک برم ی جایی برم حتی نذاشت برم خونشون 

همش تو چهار دیواریه خونه حبسم کرد 

اما واسه خواهرم اصلا اینجوری نیست 

میذاره بره کافه بره خونه دوستاش 

الان عصری میخواستم برم بیرون گفت ن ن ن 

من21سالمه خسته شدم کاش خدا زودتر یا مرگمو برسونه یا حداقل ی شوهر خوب ک گورمو گم کنم

به من ک میرسه زشته ابروشو میبرم اما میدونم زمانی ک خواهرم به سن من برسه همه چی براش فرق داره خسته شدم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه بچه اول ها قربانی میشن.منم ۲۱سالمه ولی دیگه ازدواج کردم انشالا توهم ازدواج خوبی کنی

ان شاءالله  خسته شدم با 21سال سن این زندگیه من دارم!؟؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

خواهرت چندسالشع؟ خودت کار نمیکنی یا دانشگاه نمیری؟ به بهونه همون بپیچون دیگه

15سالشه 

ن هیچ کجا نمیذاره برم 

ان شاءالله خسته شدم با 21سال سن این زندگیه من دارم!؟؟

ولی من اگه جات بودم فقط به درسم فکر میکردم .با این خانواده ها یا باید درس خوند و رفت دانشگاه یا شوهر کرد.

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ولی من اگه جات بودم فقط به درسم فکر میکردم .با این خانواده ها یا باید درس خوند و رفت دانشگاه یا شوهر ...

ک پول دانشگاهم نداشتن ک بدن