2777
2789

امروز تولد شوهرم هست 

گفت تو کادوتو بده تا منم بدم 

از هم دوریم،یه تومن براش ریختم اونم گفت هرچی میدادی دوبرابر میگرفتی دو تومن برام ریخت،خیلی بدم اومد

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی خدا حفظش کنه این اندازه میلیارد ها ارزش داره

اره دلم نمیاد پولشو خرج کنم میگم مامان تو پولو بهم کادو بده بعدش مال خودم میشه منم برا تو یچیزی بخرم میگه نه مامان روز منکه نیست روز مامانه🤩

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘

عه چرا کار بدی نکرده که

نمیدونم،من خوشم نیومد

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
حالا تصور کن ده تومن میدادی بهش،حیف شد😂😂

فقط در حد تصوره چون عمرا اگه اینقدر میدادم،نهایت دو تومن😆من چه میدونستم میخواد اینجوری کنه

منم همینطورشوهرم خیلی بی محبته اما صاحب سه تا بچه ام دودخترویک پسراوناجبران میکنن

خدا برات حفطشون کنه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭