2777
2789
بنظرم بزن منم وقتی شوهرم باشون قهره من زنگ میزدم،، والا مادرشوهرم بهم تبریک گفت شوهر تحمقم هیچی نگفت ...

نم نزدیک بودیم میرفتم ولی الان دوریم دوسالم هس اصلا خبر نداریم از همدیگه

چه شوهر بافهمی

ممنونم عزیزم دیشب اومدنی گل هم گرفته بود برام یکی از طرف خودش یکی هم از طرف دخترم خیلی ذوق کردم🥹

چندبارم طفلک تکرار کرد که ببخش کادو نگرفتم 

اخه این ماه عروسی نزدیک دعوتیم و کلی هزینه داریم هفتع پیش10تومن زده بود برام لباس بگیرم 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشاالله همیشه همینطور باشید💥🌷

ممنونم عزیزم❤

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
نگفت هیچوقت تو این یازده سال نگفته برام هم مهم نیست خیلی وقته فقط بابایِ بچم هست اونم فقط بخاطر وجود ...

خب عزیزم چطور کنار میای،، من حقیقتا انتظار داشتم حداقل یه پیام خشک وخالی بهم بده،، ولی هیچ،، من براش کیک ومخلفات گرفتم برا تولدش ولی بازم این برام ارزش قائل نشد،، نمیتونم غم وناراحتی توی چهرمو بردارم

آشتی ک نمیکنه شوهرم .اهل تیکه انداختنه میترسم زنگ بزنم بدتر حالم خراب شه

حالا یه امتحانی کن،، بعدم بگو روز زن بود گفتم زنگ بزنم،، بلخره اکه تیکه انداخت دیگه هیچوقت کارش نداشته باش

خب عزیزم چطور کنار میای،، من حقیقتا انتظار داشتم حداقل یه پیام خشک وخالی بهم بده،، ولی هیچ،، من براش ...

من یازده سال مثل تو بودم تحمل کردم فکر میکنی واسم راحته سخت نیست هست همیشه زخمش تو دلم میمونه چون کم نذاشتم تومناسبتها مشکلاتش همه چی ولی اون همیشه تنهام گذاشت واسه همین با خودم عهد کردم برای خودم ارزش قائل شم حتی شده به ظاهر جلوش بی‌تفاوتی ولی تو تنهاییام خیلی گریه میکنم.متاسفانه پسرن هر دومون رو میخاد وگرنه یه ثانیه هم کنارش نمیموندم

🌈💙 Martia 💙 🌈