2777
2789
عنوان

بیاین بگین این کار ضایع هست

206 بازدید | 17 پست

اینکه مثلا اکثر مناسبت ها با نامزدتون یا شوهرتون ست بپوشین

مثلا تولد اون باشه و تم قرمز باشه و اون خودش قرمز پوشیده باشه دختره هم قرمز بپوشه به نظرتون ضایع هست؟ 

خودم احساس میکنم یکم ضایع هست فقط اینکه پسره ست باشه کافیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا ما تو 6 سال رابطمون ک حدودا 4.5 سال دوست بودیم ی سال عقد و 6 ماهم ازدواج کردیم معمولا لباسهامون سته یا بهم میاد و هیچ مشکلی نداره ب نظر من ک قشنگه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
😬😐🙃من دیدم تولد پسره بوده دختره هم ست کرده جفت خونواده ها هم ست کردن 😐😐😐

این بچه هاش ده سال اختلاف سنی دارن ، لباس خریدنی انقد میگرده تا مثل هم پیدا کنه ، فک کن بچه ۱۷ ساله با ۷ ساله لباساشون دقیقا عین هم ، من بهش گفتم حالا نیازی نیست انقد خودتو اذیت کنی یه وقتهایی ست کن واسشون 

درسته حالا به نظرتون ضایست؟

انگار مثلا تازه همو پیدا کردن خیلی ذوقه الکی دارن در عینی که این ذوقترو میتونن بین خودشون یا مدل دیگه نشون بدن

از دید دیگران ضایعست شاید از دید خودتم چند سال بعد ضایع باشه

عادی بپوشید نه خیلی ست و ...نه خیلی اونوری