2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا انقد میخوابن😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلی می‌خوابم از کار و زندگیم افتادم ولی نمیتونم کمتر کنم خوابمو😭شب۱۰ساعت میخابم بعدازظهر هم می ...

خوشبحالتتتت 

۶ ساعت زیادشه

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

اونوقت ٣ و ٤ پاميشين چيكار ميكنين

تمام کارهای تمرکزیم رو اون تایم انجام میدم. نماز، نظافت خونه، کارهای شغلیم و بسیار در اون تایم هوشیار و متمرکز هستم. انگار چون اکثر آدمها هنوز خوابن انرژی‌های منفی زمین به شدت کمتره. من اینو کاملا حس میکنم

من اگه کم خواب بشم سردرد میگیرم؛ دیونه میشم😂؛ برعکس من همسرم کم خوابه خدا خدا میکنم جمعه نشه صبح زود همش غر میزنه میگه پاشو چقدر میخوابی😩

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

من که اصلا خواب عمیق و طولانی و با کیفیت ندارم مدام نیمه بیدارم نه سیگار مصرف میکنم نه قلیون نه اضافه وزن دارم نه مشکل اعصاب مرکزی کلینیک خواب هم رفتم  متخصص اعصاب هم رفتم ملاتونین هم میخورم ارجاع به غدد هم داد مشکلی نبود نهایتا بازم سه تا پنج ونیم صبح مثل ارواح توخونه سرگردونم خواب روز که پیشکش

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

منم جز بعضیام

خیلی راحته فقط کافیه سرتو بذاری رو بالشت چشماتم ببندی😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.