2777
2789

از ی موضوع یا دوتا موضوع عصبی نیستم باردارم تو وجودم پر از درد ماه اخرمه همه جام درد میکنه از اینور شوهرم و خانوادش ی جور اعصاب خورد میکنن خانواده خودمم ی جور دیگه تحملشونو ندارم دلم نمیخاد هیچکس رو ببینم چیکار کنم ی ذره اروم شم دوش گرفتن و این چیزارو پیشنهاد ندید چون ارومم نمیکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بجات بودم پامیشدم میرفتم بیرون خوراکی میخوردم توپارک میشستم وب موضوع فکر میکردم

میگم ک همه جام درد میکنه نمیتونم راه برم بدمم استراحت مطلقم شوهرمم ماشین رو برده اگه ماشبن بود حداقل میرفتم

اره با پدرم با شوهرم امروزم ک روز مادر مادرم فوت شده بیشتر عصبیم کرده

خدابیامرزه مامانتو عزیزم

میگن ضربان قلب جنین کند میشه وقتی مادر عصبی باشه منم یه خورده به همین فکر میکنم سعی میکنم آروم باشم