2777
2789
عنوان

یا حضرت ابولفظل

74 بازدید | 15 پست

ما چیکارت کردیم یکبار کمکمون نمیکنی 🙃💔 چرا نباید یه شب آروم باشم کم صدات کردم همه راه ها رو امتحان کردم چرا بهمون نگاه نمیکنی این رسمه مردونگیه؟ 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

سلام محدثه جانم

اینطور نگو لطفا

صبر داشته باش

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی چند روز سرم شلوغ بود تو خصوصی یادم رفت جواب بدم

امشب خرف می نیم ان شاالله عزیزم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
انشالله حاجت روامیشی قشنگمم

من از بچگی حاجت نگرفتم فقط مامان بابام رفتن یبار مشهد منو از امام رضا خاستن وقتی امام رضا منو داد بهشون یکبار نگفتن حال این بچه رو خوب کنیم آدم با هدیه خدا نباید اینقدر بد رفتار کنه دلمو خیلی شکست بابام ازش خیلی متنفرم دیشب سپردمش به حضرت عباس این همه سال همه درد و رنج هامو تحمل کردم چیزی نگم اما وقتی دیشب دیدم آنقدر ظلم در حق منو مامانم داره می‌کنه بهش گفتم کاش هیچوقت امام رضا منو نمی‌داد بهت که بلد نبودی پدر خوبی باشی هم دل منو شکستی هم در مامانمو عوضش گفتی چون پدرم کسی بهم چیزی نمیگه هرکاری دلم میخاد راحت کنم

سلام محدثه جانماینطور نگو لطفاصبر داشته باش

فکرشو کن تو اوج غم های زندگیت چند سال صداش کنی هیچوقت جوابتو نده نه اون نه برادرش 💔 خوب آدم ناراحت میشه دیگه صبر کردم چندین ساله چندین شبه اما دیگه وقتی میبینم جواب نمبدن چه صبری آخه 🙃💔

هیچ وقت به کمک حضرت عباس شک نکنبد هیچ وقت باتاکید میگم

خداروشکر به بعضیا کمک می‌کنه که اعتقاد بهش رو قبول دارن مردم منم اگه تا حالا صبر کردم بخاطر این بود بقیه میگفتن حضرت ابولفظل دست کسیو رها نمیکنه ولی خودم که ازشچیزژ ندیدم 🙂💔

کاش نگاه کنه منم امیدمممممم ایشونه، فکر نکنم کسی که یه.ودیو حاجت داده تو مرامش باش مسلمون و شیعه از ...

همه چیز به شانسه وقتی شانس نداری حتی خدا هم نگات نمیکنه حتی حضرت ابولفظل ما ها از چشمشون افتادیم اشکالی نداره 🙃💔

هر چیزی به وقتش.....اینطوری نگو....صبور باش....خدا بابت صبوریات بهت پاداش میده

انقدر گناهکارم که جوابمو نمی‌ده آنقدر گناهکارم که هم این دنیام جهنم هم مطمعنم اون دنیا هم یه روز خوش نمیبینم 🙃

همه چیز به شانسه وقتی شانس نداری حتی خدا هم نگات نمیکنه حتی حضرت ابولفظل ما ها از چشمشون افتادیم اشک ...

حضرت عباس فعلا که جوابمو ندادن ااما مطمعنم میدن،.اما امام رضا قربونش برمممممممم چندسری برام معجزه کزده

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

فکرشو کن تو اوج غم های زندگیت چند سال صداش کنی هیچوقت جوابتو نده نه اون نه برادرش 💔 خوب آدم ناراحت ...

محدثه جانم

منم‌ مثل شما مثل بقیه روزها و شبهای سخت داشتم

گاهی باید از یک سری چیزها عبور کرد

گاهی باید دل کند از یک سری چیزها

یکبار که خیلی تو عذاب بودم، دیگه یه شب بریدم

رفتم یه زیارت عاشورا برداشتم و خوندم

گفتم یا امام حسین(ع) جانم، من تسلیمم

تسلیم هر چیزی که خدا میخواد

راضی ام به رضاش

نجاتم بدید هرجور که صلاحه

و‌نجاتم دادند، از ماه ها عذاب و زجری که هر ثانیه اش با کریه میگذشت

صبر کن عزیزم

ناامید نشو