2777
2789

یکی از دوستای نزدیکم دیروز داشتم حرف میزدم ما دو سه ماه وان گذاشتیم بخدا من تا حالا به هیچ کس نگفتم حتی یه کلمه چون بنظرم چیز مسخره و چیزی هستش بری به یکی بگی ما تو خونمون فلان چیز رو داریم بعد این وانمود نشتی داده کل حموم آب شده شود منم داشتم درد و دل میکردم باهاش که آره فلانی وان نشتی داده اینا یهو داد و بیداد که بسته پز دادی واینا خسته نشدی ادای پولدار ها رو در میاری😐😐والا من نه تا حالا پیشش پز دادم نه گفتم فلان چیز رو داریم اصلا و هرگز تا حالا راجب همچین چیزایی حرف نزدم خیلی ناراحت شدم واقعا اعصابم بهم ریخت هر حرفاش😢💔

*اگر کسی فکر میکنه این تاپیک فخر فروشیه لطفا بره بیرون چون حوصله شنیدن توهین های دیگران رو ندارم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خب نشونه پولداری ک نیست

ولی ما نمیدونیم قبلا بینتون چی ردو بدل شده چی گفتین وشنیدین ک الان اینجوری میگه پس قضاوتم نمیشه کرد

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

کی تا حالا وان نشونه ی لاکچری بودنه ؟😳😳😳😳اولین باره میشنوم 

خونه های قدیمی که حمام بزرگترین داشتن اکثرا وان هم تو حمومشون بوده چیز خاصی نیست واقعا 

الآنم بعضیا میذارن اگر حمومشون جا داشته باشه 

منم دلم وان میخاد شوهرم حوصله تعمیرات نداره چرا پز دادی؟؟

والا پز ندادم فقط داشتم درد و دل میکردم گفتم وان نشتی داده حموم رو آب گرفته چطور جمعش کنم همین😐

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
چه ربطی داره خوووو🤣من نمیدونم چرا از وان بدم میاد از زمین حموم هم بدم میاد. کلا فقط بایدروی صندلی ب ...

منم یه صندلی مخصوص خودم دارم چند بار هم لیز خوردم 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲