2777
2789

عقدیم سه ماهه

شب تو اینستا برا مادرجونش استوری گذاشته

ولی کلا برام چیزی نگفته و نفرستاده

خدایی منووو باش میخوام براش تو کافه تولد بگیرم

روز دختر هم که یه هفته بود عقدبودیم گف پول ندارم بعدا جبران میکنم اونم از یاد رف😑

می خوام یه چیزی بگما ، ولی جرات ندارم

خودت یه کم بیشتر فکر کن 

الآن دوران گل و بلبل تونه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم باید تبریک بگه..ولی اگه از این موضوع ناراحتی با لحنی خوب بهش بگو که انتظار دارم بهم تبریک بگی..اینجور روزها برای خانمها مهمه حس خوبی میگیرن.اینجوری بهش توضیح بده 

مغز ما خانمها خیلی با مردها فرق میکنه..یه سری از اقایون باید بهشون یاد داد 

خب رسممونه تقصیرم نیس دوران عقدو میگینم نامزد

رسمی وجود ندارع افکار پوسیده دارین بخدا خود خدا هم میگه وقتی ازدواج کردین زن و شوهر حساب میشین نامزد یعنی قبل عقد و هنوز نسبت شناسنامه ای ندارین باهم ایششش

نه بلکه تبریک باید بگه باید کادو هم بخره جزو وظایفشه،نخرید یا مجبورش کن یاد بگیره یا تا آخر عمر بیخی ...

درسته ولی من نباید مجبورش کنم بیست چهاری گوشی دستشه نمیدونه چخبره اخه

اولاش میخواستم تولد بگیرم گفتم از من یاد بگیره ولی دیگ سرد شدم

به نظرم باید تبریک بگه..ولی اگه از این موضوع ناراحتی با لحنی خوب بهش بگو که انتظار دارم بهم تبریک بگ ...

اخه بیستو چهاری گوشی دستشه لامصب از منم بیشتر میدونم

درسته ولی من نباید مجبورش کنم بیست چهاری گوشی دستشه نمیدونه چخبره اخهاولاش میخواستم تولد بگیرم گفتم ...

شوهرت اگه بیخیال بی عاره باید مجبورش کنی تا یاد بگیره بعضی از مردا مادرشون مسوولیت پذیری عاطفه داشتن رو یاد ندادن درست درمون بهشون، فقط فرمان پذیر خوبی هستن و  تو حافظشون ثبت میشه یا مجبورش میکنی یا بیخیال مراسمات میشی