asigol مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 5279 عنوان خانوما خواهش میکنم بیاید درمورد اندومتریوز و تنبلی تخمدان سوال دارمخیلی میترسم 73 بازدید | 26 پست من ماه پیش ۱۰ روز پریودیم عقب افتاد رفتم سونو گفت چقدرر ضخامت دیواره رحمت زیاده 😮۱۳ بودگفت تنبلی داری تو سونو بهم قرص ال دی داده الان من این ماه فقط یک هفته پریود نبودمحالا مگه ال دی ضخامتو زیاد نمیکنه؟ من میترسم آندومتریوزه چیه اونو داشته باشم😭 ❣ دیروز | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asigol مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 5279 ماه پیشم دوتا آمپول پروژسترون زدن برام تا پریود شدم ❣
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1490 برای کلفت بودن ضخامتت استروژن مگه نداد؟وااا یاخدا کی باتنبلی میادال دی میخوره دکترت روانی هس؟ال دی مسبب ناباروری و تنبلیه دراصل
asigol مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 5279 برای کلفت بودن ضخامتت استروژن مگه نداد؟وااا یاخدا کی باتنبلی میادال دی میخوره دکترت روانی هس؟ال دی م ... نه گفت ال دی مرتبش میکنهنمیدونم چیکار کنم ی دکتر دیگه هست شهرمون نوبت نداره😢 ❣
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1490 ضخامت بایدحداقل استاندارش ۹باشه ولی از۸ تا۱۰ خوبه اوکی هستنبلیم باید بهت امپول هاچ ام جی یا سینال اف ۷۵واحدی میداد باقرص لتروزل باعث ازبین رفتن تنبلی میشه
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1490 نه گفت ال دی مرتبش میکنهنمیدونم چیکار کنم ی دکتر دیگه هست شهرمون نوبت نداره😢 اهل کجای؟
asigol مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 5279 برای کلفت بودن ضخامتت استروژن مگه نداد؟وااا یاخدا کی باتنبلی میادال دی میخوره دکترت روانی هس؟ال دی م ... یعنی اون ضخامته بخاطر پریود نشدن نبود؟ من فکر میکردم چون عقب افتاده ضخیم شده ❣
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1490 یعنی اون ضخامته بخاطر پریود نشدن نبود؟ من فکر میکردم چون عقب افتاده ضخیم شده وقتی تنبلی داری پریودی اتفاق نمیفته گلم هرروز دمنوش رازیانا بخور تنظیم میکنه عرق بومادرانم بخور هرروز ال دی نخور افتضاحه لطقانخور
asigol مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 5279 ضخامت بایدحداقل استاندارش ۹باشه ولی از۸ تا۱۰ خوبه اوکی هستنبلیم باید بهت امپول هاچ ام جی یا سینال اف ... برا تنبلی گفت دارو نداره و اینا😐 ❣
asigol مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 5279 وقتی تنبلی داری پریودی اتفاق نمیفته گلم هرروز دمنوش رازیانا بخور تنظیم میکنه عرق بومادرانم بخور هررو ... منم نمیدونم اگه تنبلیه ماه پیش چرا پریود نشدم حالا این ماه همش پریودم ❣
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1490 برا تنبلی گفت دارو نداره و اینا😐 خاک بدسرش من ایقدر این ۶سال دارو دکتر رفتم خوردم ک براخودم میتونم تجویزم کنم ازمن میشنوی دکترتوعوض کن خلاص ای عنتر اهل کدوم شهرا؟
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1490 منم نمیدونم اگه تنبلیه ماه پیش چرا پریود نشدم حالا این ماه همش پریودم چون ضخامتت بالاس تنظیم نیس وقتی نازک باشه همش لکه بینی داری وقتیم کلفت باشه همینه بازم
asigol مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 5279 چون ضخامتت بالاس تنظیم نیس وقتی نازک باشه همش لکه بینی داری وقتیم کلفت باشه همینه بازم الان یعنی من هم ضخامت دارم هم تنبلی؟ ❣
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1490 الان یعنی من هم ضخامت دارم هم تنبلی؟ ضخامت بالاداری و تنبلی میتونم سونوتو ببینم؟