2777
2789

خیلی دلم میخواد کادو بدم🥺ولی پول ندارم،از شوهرمو نمی‌خوام بگیرم که بعدا منت بزاره،اون خودش باید درک کنه بده نه اینکه من بدم،مجرد که بودم هر مناسبتی کادو میدادم ولی ۴ ساله مع ازدواج کردم ۴ سال نه تولد نه روز مادر پول ندارم تا کادو بدم ،لعنت به ازدواج،خیلی دلم شکسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای یعنی چیشوهرت پول داره نمیده یا نداره؟خودت کاش یه کاری بکنیخیلی سخته استقلال مالی نداشته باشی

نه می‌زاره کار کنه نه پول میده فقط ماهی ۲ میلیون اونم پول اینترنت و شارژ و تاکسی و آرایشگاه و اینا تو این گرونی

وا یعنی چی هم برای مادرت و هم مادر شوهرت یجور کادو بگیر بهشون بده شوهرت وظیفه اشه بده

عزیزم وقتی برا خود من از صبح تبریک نگفته چجوری بگم پول بده برم برا مامانم کادو بگیرم؟خودش باید درک و شعور داشته باشه بده نه اینکه من ازش پول بخوام اونم بگه ندارم

حالا سر ماههاگه داده یه هدیه کوچولو بگیر واسه مادرت راه دوری نمی‌ره

واقعا ندارم،۲ اومد شوهرم داده ولی یه تومنش قرض بود دادم رفت موند یه تومنش باید با اون یه تومن تا سر ماه صبر کنم چون اگه ازش پول بخوام مثلا بگم پول تاکسی بده ندارم برمیگرده میگه پول داده بودم چیکار کردی

عزیزم وقتی برا خود من از صبح تبریک نگفته چجوری بگم پول بده برم برا مامانم کادو بگیرم؟خودش باید درک و ...

نه مردا اصلا مثل ما فکر نمیکنن اتفاقا باید بهشون بگی منم مثل شما هر سال صبر میکردم برای مناسبت ها خودش یه کاری بکنه بعدا دیدم نه خبری نیست خودم شروع کردم به یادآوری که مثلا فردا روزه مادره یه کادو کوچیک ببریم یا عیده عیدی ببریم کم کم یاد گرفت