2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسید

74 بازدید | 14 پست

که برای حل مشکلات زندگیم بهش مراجعه کنم انگار زندگیم قفل شده از همه طرف به بن بست خوردم دعانویس نمی‌خوام برم، یه روحانی که حداقل بهم بگه مشکلاتم از کجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش گیر و گرفتاری، مشکل توی کارم خانوادم و ازدواجم

ی چندتا کار بهت میگم انجام بده اول سوره بقره تا چهل دانلود کن بزار هرروز تا چهل روز بعد واسه ازدواج ات سوره حشر بنویس بزار تو کیف آت خونه پاکسازی کن کثیف نجس باشه بشور تمیز کن سرکه بریز دم در همیشه ذکر بسمه الله الرحمن الرحیم زیاد بگو

ی چندتا کار بهت میگم انجام بده اول سوره بقره تا چهل دانلود کن بزار هرروز تا چهل روز بعد واسه ازدواج ...

می‌دونی چقدر ختم و توسل انجام دادم ولی هر روز اتفاقای بدتری برام میفته انگار خدا هم دیگه منو نمیبینه

می‌دونی چقدر ختم و توسل انجام دادم ولی هر روز اتفاقای بدتری برام میفته انگار خدا هم دیگه منو نمیبینه

نه عزیزم اینو نگو نمازتو بخون ی مدت این چیزها ی گفتم انجام بده انشاالله زندگیت رو روال میفته

نه عزیزم اینو نگو نمازتو بخون ی مدت این چیزها ی گفتم انجام بده انشاالله زندگیت رو روال میفته

ختم بقره رو یه هفتست شروع کردم ولی خیلی اضطراب دارم اصلا آروم و قرار ندارم نمی‌دونم چی کنم

ختم بقره رو یه هفتست شروع کردم ولی خیلی اضطراب دارم اصلا آروم و قرار ندارم نمی‌دونم چی کنم

خوبه طبیعه تا چهل روز بزار گوش بده سوره حشر بنویس برای ازدواج ات انشالله اونم درست میشه

خوبه طبیعه تا چهل روز بزار گوش بده سوره حشر بنویس برای ازدواج ات انشالله اونم درست میشه

توروخدا دعام کن خیلی محتاج دعام شاید خدا به دعای شما یه نظری بهم بکنه

چطوریه؟

چله بسمه الله الرحمان الرحیم به حق بسمه الله رحمان الرحیم ازروز اول ۱۰۰تاروز دوم ۲۰۰تاهمن طوری صدتا صدتا هرروز اضافه میشه تا روز آخر میشه چهار هزارتا رد خور ندارن معجزه می‌کنه نماز بخونی در کنارش که عالیه

چله بسمه الله الرحمان الرحیم به حق بسمه الله رحمان الرحیم ازروز اول ۱۰۰تاروز دوم ۲۰۰تاهمن طوری صدتا ...

باشه عزیزم اینو هم شروع میکنم ولی خیلی ناامیدم

باشه عزیزم اینو هم شروع میکنم ولی خیلی ناامیدم

نامید کار شیطان اصلا نمازتو بخون غسل هاتو همه انجام بده هرجا میری باخودت قرآن کوچیک یا حرز امام جواد داشته باش باخودت