2777
2789
عنوان

من دوبار کات کردم ادم بدیم ایا

75 بازدید | 19 پست

رابطه اولم 6 سال بود و ازدواجی بودیم و عاشق هم

ک خانوادش مخالفت کردن و اجازه ندادن منم بعد شش سال گفتم دیگه برام مهم نیستی چون بی عرضه ای و کات کردم و بعد یسال زن گرفت طبق نظر مادرش 

و بعد 8/9 ماه یه ادم بشدتتتتت جنتلمن خانواده دار با شخصیت و تحصیل کرده و شاغل و خوشگل و خوشتیپ سر راهم قرار گرفت و خیلی ب دلم نشست همه دوستام و خودم پرامون ریخته بود

باهاش رفتم تو رابطع و بلعععععه

همزمان با من با پنج شش نفر دیگم تو رابطه بود ک یکی زن رفیقش بود و یکی خواهر شیری ک متاهل بود😐😐

رمز گوشیشو داشتم و همیشه هم خیلی عادی و بدون استرس گوشیو میداد دستم هیچوقتم رمزو عوض نکرد

رفتارش هم باهام عاااالی بود با محبتاش حس میکردم ملکه انگلیسم😂😐

از همه مردا متنفر شدم ولی شرایط خانوادگیم طوری ک اخرش باید ازدواج کنم ولی از سنتی متنفرم و خوشمم نمیاد دیگه هیچوقت برم تو رابطع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند سالته؟

شما می‌تونی سال‌ها جایی بمونی که روحت آسیب ببینه و حالت خوب نباشه و هزار جور فکر و خیال آزارت بده و همه‌جوره اون محیط واست عذاب‌آور باشه،اما یه شب فقط با یه جمله تصمیم بگیری دیگه اونجا نمونی و برای همیشه همه‌چیو ترک کنی؛بحثِ نخواستن و نموندن و رفتن نیست،بحثِ حُرمت و احترامه...لینک ناشناس منhttps://abzarek.ir/service-p/msg/1545204
ارتباطی نداره واقعا آدمای اینجوری سرراهت قرار گرفتنیسوال فقط اونی که بانظر مادرش ازدواج کرد خوشبخته ...

فعلا عقده فک کنم اره چون چندبار دوستم ک فامیلشونو استوریاشو فرستاد ک برا دخترع گذاشته 

اما ادم عصبیع بعد چند سال خودشو نشون میده

دختره هم دختر خوبیه قبلا تو مدرسمون بوده