2777
2789

روز مادرا ب من و مادرش و مامانم ۳ تامون یه اندازه پول میده ولی ب اونا زبانی تبریک میگه ولی بمن هیچ سالی زبانی نمیگه.  منم دیگه یادگرفتم که روز پدرا زبانی بش تبریک نمیگمو فقط کادو میدم. بنظرتون کارش زشته؟؟؟

حالا درد ماها اینکه زبانی تبریک میگن کادو نمیدن تو برعکس مایی؟کلا مردا یجاشون میلنگه😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنده خدا 

خب بعضیا عمل میکنند.

چقد داد 

حالا شوهرم ن زبونی ن عملی  نمیگه.

ولی تا دلت بخواد زبونش مث مار نیش میزنه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
بنده خدا خب بعضیا عمل میکنند.چقد داد حالا شوهرم ن زبونی ن عملی نمیگه.ولی تا دلت بخواد زبونش مث مار ...

در ضمن ندار نیست حسابشم پره

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

حالاتکلیف من چییه ازتبریک میگه نه کادومیده هیچ یک ازمناسبتارو

من برم توافق محوشم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
😂😂😂خدانکشدت توام روز مرد تلافی کن فداسرت

اره والافدای سرم منم توهیچکدوم به روی خودم نمیارم ۵دی تولدمه دیروزبهم گفت ماه تولدت مبارک🤣شایدروزتولدم اصلایادش نیادتاریخ تولدبجمونونمیدونه تاریخ ازدواج وعروسی هیچکدومونمیدونه نمیدونه من چندسالمه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
اره والافدای سرم منم توهیچکدوم به روی خودم نمیارم ۵دی تولدمه دیروزبهم گفت ماه تولدت مبارک🤣شایدروزتو ...

اینوخدازده من چرابهش سرکوفت بزنم😅😅

اره والافدای سرم منم توهیچکدوم به روی خودم نمیارم ۵دی تولدمه دیروزبهم گفت ماه تولدت مبارک🤣شایدروزتو ...

عب نداره عوضش فانه میخندونتت 🤣🤣🤣

ماه تولدت مبارک خوب بود

فقط اینکه نمیدونه تو چند سالته😵‍💫😂😂

خب اخه چرا ب مادرا میگه زبانی

مادرا فرق می‌کنه .باور کن دیدم ک میگم  یکی از داییام همین طوره .

من از خدامه کادو بده تا آخر عمرش لال بمونه  حداقل نیشزبون و تحقیر ازش نشنوم