2777
2789
عنوان

چطور قرص قورت بدم🥲👇

112 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من۱۵سالمه!

من تو قورت دادن قرص مشکل ندارم نمی دونم چطوری باید فروبدم؟نمیتونم اصلا

بانوان امتحان کردم نشد...

به دکتر میگم شربت بنویسه اما گفت نمیشه ویکی شربت داده یکی سفالکسین..

ترفندی دارید؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

قرص قورت دادن به سنه که سنتو نوشتی؟

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منوقتی خیلی مریضم نمیتونم. قورت بدم🥺

ببین یگاری میکنم ببخشید اینجوری میگم ولی تو دهنت تقریبا پر کن آب و قرص رو هم بزار تو دهنت همشو باهم قثرت بده یجوری ب خودت تلقین کن ک فقط داری آب قورت میدی ن قرص

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*

قرص را در انتهای زبان خود گذاشته لیوان آب را پر کرده کمی آب خورده و همانطور که آب را قورت میدهید قرص را قورت دهید و بعد باقیمانده ی آب خود را بنوشید

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

قرص قورت دادن به سنه که سنتو نوشتی؟

معمولا همه تواین سن می تونن قورت بدنش

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بزار تو دهانت اب بخور سریع بعدش با اب بده پایین

امیدوارم بشه🥲

وای میفهممت منم تا ۱۲-۱۳ سالگی نمیتونستم به زور یاد گرفتم همین الانم گیر میکنه بعضی وقتا😂 ببین لیوان ابتو اماده کن بعد قرصو بزار ته زبونت سریع اب بخور روش با فشار اب میره پایین

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
منوقتی خیلی مریضم نمیتونم. قورت بدم🥺ببین یگاری میکنم ببخشید اینجوری میگم ولی تو دهنت تقریبا پر کن آ ...

❤️🦋

آن شاالله بتونم

پسرمن ۱۶سالشه به هیچ وجه نمیتونه قورت بده، یا بهش شربت میدم،، یا قرصو تو چایی حل میکنم میدمش

منم