2777
2789
عنوان

هرکی مهاجرت میکنه در حق پدر مادرش ظلم کرده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر مادرا نمیدونم چرا اصلا قبول ندارن که ما نمیخواستیم به دنیا بیاییم اونا بر اساس حس و خواسته خودشو ...

دقیقاااااااا

من خودمم واقعا دوست ندارم تنهاشون بزارم حتی میگم پول داشتم همیشه پول بهشون میدم یا همیشه بهشون سر میزنم ولی ذهنیتشون اینجوریه دیگه

من یک مادرم خودم دوست داشتم مادر بشم پسرم هرجا به وقتش خواست بره باید بره مگه اون خواسته بیاد دنیا م ...

ایشالله خدا هر جا هستید حفظتون کنه

منم همیشه دوست دارم مادری بشم مثل شما

تو سن چن سالگی قصد مهاجرت داری؟منم چن وقت دیگه میشم ۲۲ تو فکرشم

من الان در حال تحصیلم کارشناسیمو که گرفتمم ادامه میدم بورسیه بگیرم برم پولم باید پس اندازه کنم چند سالی میشه 

ایشالله خدا هر جا هستید حفظتون کنهمنم همیشه دوست دارم مادری بشم مثل شما

باور کن شعار نمیدم همیشه به همسرم این حرفها رو میزنم که ما وقتی پسرجان مستقل نباید انتظاری داشته باشیم باید در کنار حامی بودن تا یک سنی براش برای خودمون هم اندوخته داشته باشیم که مزاحم بچه نشیم و از اون پول استفاده کنیم 

میگم شاید اصلا ازدواج کنه خانمش دوست نداشته باشه ما رو چرا آرامششون رو بگیریم زندگی رو براشون زهر کنیم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نه گلی مامانت حتما یکی رو داره و تنها نیست اگه بابات هست که خیالت راحت یا ی پرستار براش بگیر تنهایی ...

نه دوتا خواهر دیگه هم دارم بابامم هست ولی خب سنشون داره میره بالا کم کم

منم سنی ندارم چند سال دیگه قصد دارم برم

خب بکنن خود خدا به پیامبرش گفته زمین من وسیعه مهاجرت کن پیامبر از مکه اومد مدینه الان اینا حرفای اسل ...

خیلیییی به ارزش مادر و پدر تاکید دارن خانواده من

منم آدم بی آزاریم هیچوقت بی احترامی نکردم بهشون ولی این حرفا و رفتارا باعث میشه فکر کنم نکنه دعا هاشون پشتم نباشه و ناراضی بودنشون زندگیمو خراب کنه

یکی از دلایلی که دوست ندارم بچه داشته باشم همینه که مبادا خواسته یا ناخواسته اینجوری بهش حس بدهکار بودن بدم

کسی مجبور نیست بچه دار بشه

انتخاب خودشونه

و بچه هم قرار نیست که تا ابد در خدمت خانواده باشه

عشق خانواده بدون قید و شرطه

چه دور چه نزدیک با هر انتخابی باید شامل حال بچه بشه!!

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من الان در حال تحصیلم کارشناسیمو که گرفتمم ادامه میدم بورسیه بگیرم برم پولم باید پس اندازه کنم چند س ...

بگو خوب اونهایی که مهاجرت میکنند بعد از سه چهار سال کار ویزای پدر و مادر رو هم انجام میدن در سال سه چهار ماه میبرن پیش خودشون 

واقعا هم همینه من تو اطرافیانم همه اینجوری هستن هر بچه ای مهاجرت کرده جای پاش محکم شده ویزای توریستی برای خانواده اش میگیره راحت سه ماه از سال خانوادخ اش میرن پیشش 

مهاجرت به معنای ترک کردن پدر و مادر نیست 

باور کن شعار نمیدم همیشه به همسرم این حرفها رو میزنم که ما وقتی پسرجان مستقل نباید انتظاری داشته باش ...

:)ایشالله هم خودتون هم بچتون تو هر موقعیتی خوشبخت و سلامت باشید و کاش این ذهنیت جا میفتاد