2777
2789
عنوان

اختلالات ترسناک

173 بازدید | 13 پست

سلام من وقتی میخوابم مامانم میگه بهت سر میزنم میبینم چشمات بازه

نه نیمه باز

بازه و بیدار

وقتی هم بهم میگه چشماتو ببند من جوری که انگار بیدارم و میشنوم چشمامو میبندم اما صبح چیزی یادم نمیاد

البته شده مثلا چشمام باز بوده نمیدونستم بعد صدای مامانمو میشنوم میفهمم خیلی وقته چشمام بازه و یادم میاد بیدار بودم

در کودکی هم نصف شب مینشستم سر جام چشمام باز بود اما کاری نمیکردم

الان هم دچار فلج خواب هستم

چیز ترسناکی ندیدم اما همش صدای پای خانوادمو میشنوم که دارن حرف میزنن و از کنارم رد میشن در صورتی که کسی جز من خونه نیست  اما من نمیتونم کاری کنم و یا حرف بزنم انگار قفلم

خیلی هم خوابم ایراد داره خسته بیدار میشم

کسی تجربه مشابه داره؟ علتشو میدونین؟

عزیزمتاسفانه وارد مرحله خواب عمیق نمیشی ...

واسه همین خسته ای ... من یکسالی اینطور بودم و بسیار زجر کشیدم حتی قرص خواب هم درمانم نکرد تا اینکه باردار شدم و بعد از اون نمیخوابم ی جورایی میمیرم 😅

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به مامانت بگوبره برات یه دعابگیره فک کنم جنی شدی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عزیزمتاسفانه وارد مرحله خواب عمیق نمیشی ...واسه همین خسته ای ... من یکسالی اینطور بودم و بسیار زجر ک ...

عزیزم حرفت پایه علمی نداره چون اگر وارد خواب عمیق نشی اصلا فلج نمیشی در واقع چون بین خواب عمیق و بیداری شناوری بدنت خوابه و ذهنت بیدار

عزیزم حرفت پایه علمی نداره چون اگر وارد خواب عمیق نشی اصلا فلج نمیشی در واقع چون بین خواب عمیق و بید ...

عزیز شما اگر وارد خواب عمیق میشدی که خواب ها و صداها یادت نمیموند!!!! 

عزیز شما اگر وارد خواب عمیق میشدی که خواب ها و صداها یادت نمیموند!!!!

دقیقا به هنین خاطر بهش میگن اختلال جانم

چون چیزی که نباید بشه میشه

مطالعاتتان را بالا ببرید 

دقیقا به هنین خاطر بهش میگن اختلال جانمچون چیزی که نباید بشه میشهمطالعاتتان را بالا ببرید

شما که مطالعاتت بالا هست پس باید علت رو بدونی چرا پرسیدی علتش چیه ؟!!!! 

و اینکه اینقدر دقیق دنبال دلیل علمی هستی ی نوبت از روانپزشک بگیر اون تنها کسیه که میتونه کمکت کنه

شما که مطالعاتت بالا هست پس باید علت رو بدونی چرا پرسیدی علتش چیه ؟!!!! و اینکه اینقدر دقیق دنبال دل ...

دوست عزیز پرسیدن و به دنبال اطلاعات بودن من رو با بی اطلاع صحبت کردن خودتان برابر نکنید

بنده میگیم وقتی سوالی پرسیده میشه و شما تصمیم میگیری پاسخ بدی علمی پاسخ بده

من از هر کس دلم بخواد میپرسم تا ببینم موردی مشابه من دیدن یا نه چه روانشناس 

همه چیز را همگان دانند

پس پرس و جوی من دلیل بر مطالعه پایین من نیست

دوست عزیز پرسیدن و به دنبال اطلاعات بودن من رو با بی اطلاع صحبت کردن خودتان برابر نکنیدبنده میگیم وق ...

من هم بر طبق علمم و مطالعاتم پاسخ دادم چون من خودم مطالعه داشتم خیلی در موردش ... شما وارد مرحله خواب عمیق نمیشی ... مراجعه کنید به روانپزشک انشاالله خدا کمکتون کنه