2777
2789
عنوان

سرطان سینه 🥺😭

638 بازدید | 58 پست

فردا اولین جلسه شیمی درمانیه مامانمه میشه اگه چیزی میدونین بگین توصیه ای راهکاری چیزی نگرانم😭😭😭تک دختر مامانمم اینجا هم کسیو نداریم تروخدا هرکاری لازمه بکنم،بگین ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خالم همین بیماری رو داره، مادرت نترسه خوبه روحیش خیلی مهمه بهش انگیزه و روحیه بدین

همین الانش داره گریه میکنه بیشتر به خاطر ریزش مو  نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم😭کسیم از مریضی مامانم خبر نداره که حداقل بریم مهمونی حالش خوب شه خودش خواست کسی نفهمه ... 

آب سیرابی زیاد بخورن ، ناامید هم نباشید خوب میشن انشاالله

مرسی قشنگم خداکنه امیدشو حفظ کنه به خاطر مامانشون که تقریبا تو سن خودش به خاطر سرطان فوت شدن خیلی نا امیده واقعا نمیدونم چیکار کنم😭😭😭 

همین الانش داره گریه میکنه بیشتر به خاطر ریزش مو نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم😭کسیم از مریضی ...

عزیزم موهاش برمیگرده، خاله ام موهاش داره رشد میکنه، فعلا نگید، روحیش مهمه بهش روحیه بده فقط بگو خوب میشی و فلان، من جلو تودم دیدم خالم عمل کنه سینه اش دربیاره بهتره 

همین الانش داره گریه میکنه بیشتر به خاطر ریزش مو نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم😭کسیم از مریضی ...

دوتایی باهم خوش باشین

بیرون برای قدم زدن برین

حتی برای ساده ترین خریدام دونفره برین

من دلم روشنه به خوب شدنش❤️دلم اکثر اوقات راست میگه

مرسی قشنگم خداکنه امیدشو حفظ کنه به خاطر مامانشون که تقریبا تو سن خودش به خاطر سرطان فوت شدن خیلی نا ...

نزار ناامید بشه ، بهش بگو الان حتی نسبت به ۵ سال پیش علم کلی پیشرفت کرده ، فقط عصبی و بی حوصله میشن خیلی ، زیاد سوال پیچ نکنید تا بهتر بشن