2777
2789

واقعا سخته مخصوصا اگه خانواده پرجمعیت باشه و پسر زیاد داشته باشه ما رفته بودیم یه مدت خونه دوست مامانم بمونیم به دلایلی بعد دو تا پسر داره یه دونه دختر واقعا سخته فکر کن خونه کلا دو تا اتاق داره دختره رفته بود تو اتاق پد بهداشتی برداره یهو یکی از داداشاش اومد تو اتاق یا داشتیم تو یکی دیگه از اتاق ها حرف میزدیم‌من تاپ پوشیده بودم اتاق آینه داشت بعد فهمیدم آینه از حال دید داره قشنگ دیده بودن منو خیلی سخته واقعا زندگی تو خونه کوچیک🥲

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سطح دغدغه هاتون فقط

خداراشکر همون رو دارن

شما هم قلبت رو بزرگ کن ب جای متراژ خونه 

ک ترحم نکنی ب متراژ خونه بقیه 

برو تو ویلایی هزارمتری زندگی کن 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

من خانوادم با خودم کلا ۸ نفریم بعد فکر کنیم تو خونه ای زندگی می‌کردیم که دوتا فرش می‌خورد رو یه فرش ها تا نصفه اثاث خونه چیده بودیم رو یه فرش و نصفی هم ۸ نفر آدم می‌خوابیدن بدون هیج اتاقی 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

برداشتن پد بهداشتی چه اشکالی داره که برادر ببینه؟

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

کاری ندارم که خیلیا همینم ندارن و به بزرگی خونه دو هکتاری خودتون ببخشید

ولی اون دختر خانم میتونست در رو فقل کنه 

یا موقع استفاده از آینه در اتاق بسته باشه

وگرنه خیلیا با تعداد بیشتر جمعیت و متراژ کمتر خونه خوب و راحت زندگی میکنن این حرفا بوی تجملات میده

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
عزیزم ایشون خوبه ک تو سایت دیدم ۴ ۵ نفر تو ۵۰ ۶۰ منرن😑

وای خیلی سخته مخصوصا اگه دختر داشته باشی قشنگ در حمومشون به در حال دید داشت فکر کن حموم کردی اصلا میخوای لباس بپوشی یهو یکی درو باز کنه بیاد تو لخت ببنتت😐💔

😂😂😂😂خندم گرفت ببخشید پس قدیما چجوری زندگی میکردن؟ 😐

قدیما با الان خیلی فرق میکنه عزیزم اون موقع ها توقعات پایین بود