2777
2789
عنوان

بیاین عکس لباس های پنجاهذتومنی ک خریدم رو می‌خوام بزارم بگید قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 78 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا همون  کولی هایی که میان دم در خونه ها لباس میگیرن میفروشن به عمده خر . اونا هم یه چیزی روش میکشن میفروشن 

برای همین من دیگه به گداهای دم در چیزی نمیدم 

هر چی لباس جمع میشه همه را ساک میکنم میفرستم برای موسسات خیریه.  

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
اینا همون کولی هایی که میان دم در خونه ها لباس میگیرن میفروشن به عمده خر . اونا هم یه چیزی روش میکش ...

مویسه خیریه لباس کهنه و دست دو ب کسی نمیده. اخرش میندازن دور

بده ب کسی ک نیازمندن البته اگه تمیز و مرتبن 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

پوشش ما روی طرز فکر اطرافیانمون نسبت به ما خیلی تاثیر داره خیلی

من به عنوان یه زن ترجیح میدم واقعیت رو بگم

یه خانم اگه مجرد باشه پوشش روی خاستگاراش اثر داره 

اگه متاهل باشه رو طرز فکر شوهر و خانوادش

اگه مادر باشه روی بچه هاش 

و در کل روی رفتاری که تو جامعه باهاش می کنن

پس همیشه سعی کن شیک و بروز و با وقار باشی تا متقابلش احترام و ارزش ببینی

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی چون بعضی وقتا آدم آگاه نیست به چیزی 

من خودمم لباس کم میگیرم ولی نو   شده تار و پود بمونه لباس کسی دیگه رو نمیپوشم چون هم بیماری پوستی میگیری هم انرژی بدی دارن هم اینکه خب هزینه می‌کنی میتونی نو بخری بجای ده تا یه دونه بخری 

مویسه خیریه لباس کهنه و دست دو ب کسی نمیده. اخرش میندازن دوربده ب کسی ک نیازمندن البته اگه تمیز و مر ...

نه خودم زنگ زدم گفت بفرست 

میدونی  مثلا لباس های عقد و نامزدی و عروسی و لباس های بچگی دخترم و پسرم به خصوص زمستونه هاشون و یه عالمه لباس مجلسی که حتی بعضی هاشون یک بار هم نپوشیده بودیم و کیف و کفش و وسایل دیگه فرستادم خیلی هم تشکر کردن 

خودشون بین مددجویان تقسیم میکنن 

به نیازمندان در خونه نمیدم  خطرناکن

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
نه خودم زنگ زدم گفت بفرست میدونی مثلا لباس های عقد و نامزدی و عروسی و لباس های بچگی دخترم و پسرم به ...

میگیرن از مردم ولی ب کسی نمیدن. داداش من با چند تا موسسه خیریه همکاری میکنه میگه هر کدوم ی انبار پر از لباسای دست دوم دارن ولی ب کسی نمیدن فقط لباس نو و اتیکت دار و داخل بسته ک معمولا فروشگاه ها کمک میکنن میدن اون لباسای داخل انبارم نهایتا دور میندازن .

ب کسای ک در خونه میان نده. مثلا ب دوستات بگو اگه نیازمند میشناسن بهت بگن ک ب اونا بدی 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸