2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چیه ؟

من علوم سیاسی خوندم بعدش رشتمو عوض نکردم ارشد هم نخوندم سرکار هم نرفتم الانم نمیدونم واسه ایندم چیکار کنم که یه کاری پیدا کنم که ماهی ۱۵ تومن درارم مشکل مااالی دارم افسردگیمم شدیییده مهارتیم بلد نیستم همه ام میزنننن تو سرمممم که تو هیچی نمیشی تو بدبختی

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
من علوم سیاسی خوندم بعدش رشتمو عوض نکردم ارشد هم نخوندم سرکار هم نرفتم الانم نمیدونم واسه ایندم چیکا ...

خوب ی مهارتی چیزی یاد بگیر این که غصه نداره بجای نا امیدی تلاش کن 

ادمینی ماهی ۱۸ در میاری 

یا برنامه نویسی 

یا  سئو کاری حداقل ۲۰ در میاری 

آرایشگری ام خوبه 

کاشت ناخن

اگه سرمایه ای نداری بیشتر کار مجازی بهت پیشنهاد میکنم

برای افسردگیتم برو دکتر خودم میرم و ۶ ماهه که قرص خوردم و حالم از اون داغون الان عالی شده و هیچ قرص دیگه نمیخورم آسنترا ۵۰ خوردم 

خوب ی مهارتی چیزی یاد بگیر این که غصه نداره بجای نا امیدی تلاش کن ادمینی ماهی ۱۸ در میاری یا برنامه ...

نه سرمایه هیچی ندارم فقط یه دوره دارم واسه کار با اکسل به صورت کامل داشبورد سازی و گزارش گیری اینا همین

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
Icdl مدرگ دارم

واقعا 

خب درآمد نداری ازش ؟ اصلا بلدی چطوری باید درآمد داشته باشی ؟ اگه حضوری بخای میتونی توی کافی‌نت یا دفتر بیمه توی شهر خودتون کار کنی ؟

دنبال کار گشتی اصلا ؟