2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگاه منتظر مرگ نباش 

برو زندگی کن به هر سختی شده 

خود کشی کنی میری جهنم و عذابی میاد سراغت ک خارج از تصورته 

من میخواستم بکنم ولی سریال فردا رو دیدم بیشتر از عاقبتش ترسیدم 

تو بیمارستان لقمان یبار برای اکسم رفتم ،پر بود از کساییکه خودکشی کرده بودن و التماس میکردن برگردن چون اون لحظه حتی دکترم نمیتونست کمکشون کنه حتی با شست و شوی معده

نه میگم برگشتن به زندگی؟ تجربه و اینارو میخام بدونم

اونایی ک برگشته باشن هم از خودکشی پشیمونن

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

عزيز اميدت به خدا باشه . چرا ادم اخرتشو خراب كنه . همه يه روزي ميريم . اين دنيا فرصتيه براي اعمال خوب برا سفر اخرت . ما تو اين دنيا مسافريم . به عشق خدا زندگي كن إلهي خودش بسازه برات 🤲🏻❤️🌷🥰

میشه این کارو نکنی؟ ی دقیقه فقط و فقط به جونت و خودت فکرکن همین شرایط سخته قبول اما میگذره اینطوری نمیمونه خودکشی فقط عذابه و سردرگمی

نذار روحت عذاب بشه تو جونت خیلی مهمه خدا کمکت میکنه ک بگذره این روزا منم به ی نحوی دارم سخت ترین لحظه هام رو میگذرونم اما میدونم آخرش درست میشه همه چی

خودکشی کار آدم های ترسو و ضعیفه

یکم فقط یکم به خودتون جرعت بدین و مشکلاتتون رو حل کنید

با خودکشی چیزی حل نمیشه

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂