2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگاه منتظر مرگ نباش 

برو زندگی کن به هر سختی شده 

خود کشی کنی میری جهنم و عذابی میاد سراغت ک خارج از تصورته 

من میخواستم بکنم ولی سریال فردا رو دیدم بیشتر از عاقبتش ترسیدم 

تو بیمارستان لقمان یبار برای اکسم رفتم ،پر بود از کساییکه خودکشی کرده بودن و التماس میکردن برگردن چون اون لحظه حتی دکترم نمیتونست کمکشون کنه حتی با شست و شوی معده

نه میگم برگشتن به زندگی؟ تجربه و اینارو میخام بدونم

اونایی ک برگشته باشن هم از خودکشی پشیمونن

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!
بیشتر ببینید

عزيز اميدت به خدا باشه . چرا ادم اخرتشو خراب كنه . همه يه روزي ميريم . اين دنيا فرصتيه براي اعمال خوب برا سفر اخرت . ما تو اين دنيا مسافريم . به عشق خدا زندگي كن إلهي خودش بسازه برات 🤲🏻❤️🌷🥰

میشه این کارو نکنی؟ ی دقیقه فقط و فقط به جونت و خودت فکرکن همین شرایط سخته قبول اما میگذره اینطوری نمیمونه خودکشی فقط عذابه و سردرگمی

نذار روحت عذاب بشه تو جونت خیلی مهمه خدا کمکت میکنه ک بگذره این روزا منم به ی نحوی دارم سخت ترین لحظه هام رو میگذرونم اما میدونم آخرش درست میشه همه چی