2777
2789

پسرش ۱۳سالشه پسر منم نوزاده میخواد هر هفته بیاد پسرمو ببینه .

وقتی ام میاد تا ۶/۵خونمونه اصلا راحت نیستم.

چند بار پیچوندمش حتی بهش گفتم شرایط نیست که بیایی مادرش دوبار بهمون گلایه کرده که پسرم دلتنگه ناراحته .

پسرش دوباره دیشب پیام داده منم این پیامو دادم بهش .ولی میدونم مادرش به همسرم میخواد باز گلایه کنه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

حسن جان

قبلا هم گفتم فصل مدرسه هاست  مریضی و ویروس زیاد شده  حسینم تازه سرما خوردگیش خوب شده

این روزاهم حوصله نداره مدام گریه میکنن

منم شبا تا صبح باهاش بیدارم  هم داره دندون در میاره هم اینکه خیلی رفلاکسش شدیده

لطفا یکم درک کنید عزیزم من شرایط ندارم روزا خیلی خواب الود کسلم

یکم حال خودمو حسین که روبه راه شد حتما میام خونتون با علی

میدونم دلت تنگ شده امیدوارم از دستم دلخور نشی☘️☘️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرشوهرت نمیدونه که پسرش مدرسه می‌ره هر روز ممکنه ی ویروس بیاره برا نوزاد خوب نیس؟؟ من بیچاره همینطوری از کم رویی گذاشتم همه پیش بچه م بیان دوماهش بود ده روز رفت تو دستگاه از عفونت ریه سرما خوردگی داشتن اومدن پیشش. وهل تومن هم خرج بیمارستان شد . کوتاه نیا پیام منو ب شوهرت نشون بده 

بیچاره شدیم از همون موقع تا الان ک دخترم دو سالشه ریه هاش حساس شدن همش یرما میخوره به بچه تون رحم کنید 

مینیمال 
خواهرشوهرت نمیدونه که پسرش مدرسه می‌ره هر روز ممکنه ی ویروس بیاره برا نوزاد خوب نیس؟؟ من بیچاره همین ...

به پسرش دوبار گفتم فصل مدرسه هاست رعایت کنید انگار نه انگار نمیفهمه مادرش

به پسرش دوبار گفتم فصل مدرسه هاست رعایت کنید انگار نه انگار نمیفهمه مادرش

ب شوهرت بگو خودش کنترلشون کنه وگرنه قطع رابطه میکنی . خونه هاشون هم رفتی حتما قبلش بپرس سرما نخورده باشن 

مادرشوهر من ک هیچوقت گردن نمیگیره میگه حساسیت داریم احمق

مینیمال 
ب شوهرت بگو خودش کنترلشون کنه وگرنه قطع رابطه میکنی . خونه هاشون هم رفتی حتما قبلش بپرس سرما نخورده ...

آدمایی که سرماخوردگیشونو گردن نمیگیرن میگمن حساسیته خیلی رو مخن واقعا

حسن حسین

علی ام بابای بچه بود 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇