2777
2789

یک زن های هستن همه جوره عاشق شوهرشانن

مهم نیست شوهرش خیانت کنه، خلاف کنه، بداخلاق باشه دست به زن داشته باشه معتاد باشه قاتل باشه تو زندان بیفته و خلاصه 

زنش براش میمیره و پاش وایمیسه

ما یک مرد تو فامیل داریم خوشتیپ، پولدار ، تحصیل کرده که اینجوری برعکس عاشق زنشه

زنش همه کار کرده خیانت کرده، یک مدت معتاد شد انداختن کمپ، با دوست پسرش فرار کرده ، بداخلاق بوده ، مال شوهرش رو آتیش زده 

اما بازم شوهرش عاشقشه و طلاقش نمی‌ده میره دنبالش برمیگردونه و گند کاری های زنشو درست می‌کنه 

کاش یکیم مارو اینطوری میخاس

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه همچین زنیو میشناسم که پشت شوهرش بوده همه جوره حتی شوهرش زندان افتاد  کسی جرات نداره پشت سر شوهرش چیزی بگه.مرده کلاه برداره مال همرو بالا کشید، الان رفته زن دوم گرفته خانمه خبر نداره. نباید پشت هر غلط کردنی وایساد این نظر منه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اینها آدمهای وابسته ای هستن عشقی وجود نداره ترس از رهایی دارن

همین مرد زنشو طلاق بده حاضرم قسم بخورم دخترها اطرافش براش دست و پا میکشنن این‌قدر شرایطش خوبه

ولی چسبیده به این 

آره

عمه ی منم همینه شوهرش واقعن عاشقه حالا خیانت و اینا نکرده ولی اینطوریه ک زیاد ب شوهرش محل نمیده مثلا زیاد تحویلش نمیگیره ولی شوهرش عاشقشه نمیدونم دلم میخاد بپرسم ازش ولی خب زشته

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من یه همچین زنیو میشناسم که پشت شوهرش بوده همه جوره حتی شوهرش زندان افتاد کسی جرات نداره پشت سر شوه ...

دقیقا خواهر شوهر من همین وضعو داشت شوهرش دوست دختر داشت اخرم با بچه 9 ساله جداشد