2777
2789
پرووووووو خانوممممم بدو برو اتاقت گوشی. رو هم خاموش میکنیاااااا بلا نگرفتی اینقدر تو زبون داری پرووو ...

😂😂😂😂😂

اتفاقا ۵ درصد شارژ دارم برق هم قطعه متاسفانه تا دقایق دیگه سایت از روی ماه من محروم میشه🥲😂😂

شوشو رو ببوس 😍😂😂😂بای خواهرشوهر جان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش پیشت بودم با این جمله تاریخی که گفتی صورت ماهت رو می‌بوسیدم🫂

مرده 😂🫡

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

منم دلم یک انسان وارسته می‌خواد که دیدن یک سری قطعه فلزی و پلاستیکی که سر هم شده ‌آب دهانش رو آویزون ...

پول مهمه ههههه

کم شعار بدین 

پول و زیبایی تو دنیای امروز ۹۰ درصده چیزاس

پول مهمه هههههکم شعار بدین پول و زیبایی تو دنیای امروز ۹۰ درصده چیزاس

آدم‌های پوچ که درکشون از جهان فراتر از یک چهارپا نیست؛ مال دنیای امروز نیستند از گذشته‌های دور بودند!

فقط اسباب و ابزار تفاوت کرده!

قدیم با اسب تیزرو و گله شتر و... آب دهانشون آویزون می‌شد؛ امروز با فلان ماشین گرون قیمت و یک پارکینگ پر آهن پاره های سرهم! 

و..

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
آدم‌های پوچ که درکشون از جهان فراتر از یک چهارپا نیست؛ مال دنیای امروز نیستند از گذشته‌های دور بودند ...

الان همین آدما ۹۰ درصد جامعه ن و شما نمیتونی به همه توهین کنی 

البته خودم این جوری نیستم و عقیده م مثل شماس ولی دارم میبینم پول و زیبایی چه تاثیری تو اعتماد به نفس و بعضا فرهنگ در مورد پول دارن

مردم ایران تا پول ندیدن دانشگاه نرفتن درس نخوندن تو محله های بالا رفت و آمد پیدا نکردن فرهنگشون بالا نرفت

الان همین آدما ۹۰ درصد جامعه ن و شما نمیتونی به همه توهین کنی البته خودم این جوری نیستم و عقیده م مث ...

نوع انسان محترمه. چیزی که مورد نکوهشه و البته مبدعش من نیستم، آموزه‌های دین، ادبا، اندیشمندان و معلمان اخلاق در طول تاریخ بشر بهش پرداختند، رذایل اخلاقی بشره و حالا چه ۹۹/۹ جمعیت رو شامل بشه و چه هیچ کس رو شامل نشه در صحتش توفیری نمی‌کنه.

این هم یک مثالش:

نه منعم به مال از کسی بهتر است!

خر ار جل اطلس بپوشد خر است!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
😂😂😂😂😂اتفاقا ۵ درصد شارژ دارم برق هم قطعه متاسفانه تا دقایق دیگه سایت از روی ماه من محروم میشه🥲 ...

ای کثااااااااااافت 🤣 یادم باشه شهری که هستی رو از ذهن داداشم پاک کنم 

سیاااااااااااستمدااااره مووووووووووذی 😂😅