2777
2789

میگن لباس اسپرت و دخترونه نمیپوشی خانومانه میپوشی سنت می‌بره بالا. مثلا کفتان میپوشم با نیم بوت یا

شلوار دمپا با شکت کوتاه و کفش اسپرت یا

فوتر می‌پوشم با لگ و بوت بلند 

بنظرتون اینا سنمو ازون چیزی ک هست بالاتر میبرع؟

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

الان متاهلام اسپورت میپوشن 

خوب میپوشی بنظرم 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

وای آره دقیقا لباساتو وایب خانومانه داره

اگ میخوای سنت کمتر شه، یسری اکسسوری و نکات خاص باید رعایت کنی

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان متاهلام اسپورت میپوشن خوب میپوشی بنظرم

اره والا من مجردم بهم میگن اینطوری نپوش دخترونه بپوش . منظورشون اینه تیپای تینیجری امروزی بزنم مثلا اینطوری 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

وای آره دقیقا لباساتو وایب خانومانه دارهاگ میخوای سنت کمتر شه، یسری اکسسوری و نکات خاص باید رعایت کن ...

خیلی سخته راستش من زیاد خوب بلد نیستم اینارو🥴

اره والا من مجردم بهم میگن اینطوری نپوش دخترونه بپوش . منظورشون اینه تیپای تینیجری امروزی بزنم مثلا ...

این مدل 😶راسشو بخوای این از نظر من در حد 

۱۸ به پایین خوبه.دبیرستانی و کمتر 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

خیلی سخته راستش من زیاد خوب بلد نیستم اینارو🥴

مثلا کوله بردار ازین چرم کوچولوها ب جای کیف زنونه 

یا حتما گلسر و باندانا مطابق با رنگ لباست استایل کن

عطر ملیح بزن

آیتم های کرم،صورتی،سفید و رنگای پاستلی اضافه کن

از دستبندهای رنگی خوشگل ب جای طلا استفاده کن

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

مثلا کوله بردار ازین چرم کوچولوها ب جای کیف زنونه یا حتما گلسر و باندانا مطابق با رنگ لباست استایل ک ...

مرسی‌ گلم اره باید تغییر بدم خدموو

این مدل 😶راسشو بخوای این از نظر من در حد ۱۸ به پایین خوبه.دبیرستانی و کمتر

تقریبا مثل همینا بخدا من گیج شدم چطوری بپوشم من ۲۱ سالمه