2777
2789
عنوان

مرد بی لیاقت و پر توقع

72 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من مدتی هست قصد داشتم با همکارم ازدواج کنم 

خیلی خوشتیپ و خوش قیافه نبود وضعیت مالیشون مناسب بود که البته تاثیری در انتخاب من نداشت

من بخاطر علاقه زیادی ک به من ابراز میکرد و اینکه از در مینداختیش از پنجره میومد قبولش کردم بخاطرش اخلاقهای بدم رو کنار گذاشتم و تا حدود زیادی خوب شدم 

اونم تو چیزای کلیشه ای بد نبود اما همیشه توقع داشت توقع داره براش گل بگیرم توقع داره بهش هدیه بدم توقع داره قربون صدقش برم توقع داره بهش زنگ بزنم من همه اینکارو میکنم اما بحث توقع هست اون توقعش در حد منیه که یه زنم. 

مثلا گاهی پیام نمیده ک ببینه من پیام میدم یا نه 

بعد از کارمون خسته نباشید نمیگه ک ببینه من میگم یا نه

اون شب تو یه عکس خوب شده بود گفت چه خوشگلی اینجا شبیه فلانی شدی (دختر خاهرش که از منم چن سال بزرگتره)

زمانیکه اون خواست ماشین بخره من بهش کمک کردم بی توقع اما حالا که من خواستم با پول خودم ماشین بخرم یه جورایی اخم و تخم میکرد انتظار داشت پول رو خرج ازدواج و جهاز و شروع زندگی بکنم 

ادامه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده این من نمیتونم تحمل کنم

ادامش:

اوایل که خیلی بهتر بود حسابی قربون صدقه میرفت بعدش توقع داشت براش عینا هر کاری میکنه انجام بدم

تو محل کار به کوچکترین خنده و رفتار من با دیگران گیر میداد و قضاوت میکرد اگه میگفتم فلانی امروز اینو گف میگفت تو مدام تز مردای دیگه حرف میزنی در عین حال که خودش با خانمای همکار کلی لاس و شوخی داشت بعدم میگف نمیتونی از رابطه من و خانم فلانی امتیازی بگیری 

این رفتارشو تا جمع و جور کرد 

در اینکه منو دوس داره شک ندارم اما لیاقت نداره

از وقتی هم فهمیده از لاس زدنش با خانم فلانی بدم میومده تو همه دعواها عمدا اسم اونو میاورد مثلا یه مدارکی پیشم بود میگف لطفا بده ب خانم فلانی، شارژرمم بده خانم فلانی ازش بگیرم 

البته از لحاظ قیافه لیاقتش همون خانم فلانیه ک بچشون شبیه آفریقاییا در بیاد

من تا دلتون بخاد باهاش کات کردم آدمی نیستم که کات کردن برام سخت باشه سختم باشه کات میکنم

بچه ها نگم براتون 

خیلیم لاف زنه و حراف 

فقط حرف میزنه حرف میزنه حرف میزنه 

مثلا مانتوت یه ذره کوناه باشه دیگه شروع میکنه ک من نمیگم زن محدود باشه اما این طرز پوشش درست نیست و فلان .... 

دو ساعت سخنرانی میکنه هرچی ساکت میشی ک خفه شه خفه نمیشه